Τα… ξαναβρήκαν Πακετά και Σίτι και περιμένουν το καλοκαίρι

Το περασμένο καλοκαίρι απλά… αναβλήθηκε. Φέτος δείχνει έτοιμη η μεταγραφή. Ο Λούκας Πακετά φέρεται να είχε νέες επαφές με τη Σίτι και να συμφώνησε σε όλα για τους όρους του συμβολαίου του, ωστόσο, προφανώς είναι αρκετά νωρίς ακόμα για να κάνει επίσημη κρούση η ομάδα του Πεπ στη Γουέστ Χαμ.  



Τα… ξαναβρήκαν Πακετά και Σίτι και περιμένουν το καλοκαίρι

Ο Βραζιλιάνος χαφ κάνει και φέτος εκπληκτικά πράγματα στα «σφυριά» και ο τρόπος που ενώνει το χώρο του κέντρου με την επίθεση της ομάδας του, είναι αξιοθαύμαστος.

Πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο ο Μόγιες ασφαλώς και δεν θέλει να χάσει, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση της Σίτι και το ποσό που θ’ αποφασίσει να βγάλει από τα ταμεία της κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, ο Πακετά και οι «πολίτες» έχουν φτάσει σε απόλυτη συμφωνία για τους όρους της πιθανής συνεργασίας τους, ωστόσο, το κλαμπ του Μάντσεστερ δεν έχει επικοινωνήσει καθόλου με τη Γουέστ Χαμ.

Το περασμένο καλοκαίρι πάλι έγινε προσπάθεια από πλευράς τρεμπλούχων για τον ποδοσφαιριστή, αλλά τότε φαίνεται ότι έβαλε stop στην υπόθεση το θέμα με τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο Βραζιλιάνος για παράνομο στοιχηματισμό…

 

 

Κώστας Ζάλιαρης