Η δήλωση του Νέβιλ που… προκάλεσε τον κόσμο της Λίβερπουλ: «Θα το μετανιώσουν!»

Ο Γκάρι Νέβιλ είπε ό,τι και οι περισσότεροι που είδαν το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, αλλά είναι ο… Γκάρι Νέβιλ. Εκνευρίζει τον κόσμο των «κόκκινων». Πόσω δε μάλλον όταν λέει ξεκάθαρα πως το 2-2 στο «Ολντ Τράφορντ» και η «αφέλεια» της Λίβερπουλ, μπορεί να κοστίσει και ένα πρωτάθλημα!



Η δήλωση του Νέβιλ που… προκάλεσε τον κόσμο της Λίβερπουλ: «Θα το μετανιώσουν!»

Μπορεί το να φεύγεις από το «Ολντ Τράφορντ» με ένα αποτέλεσμα της τάξεως του 2-2 να μην λογίζεται ως αρνητικό γεγονός, αν σκεφτεί κανείς τι σημαίνει ένα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ, όμως αυτό δεν ισχύει φέτος.

Διότι οι «κόκκινοι» κυνηγούν το πρωτάθλημα και με τους δύο βαθμούς που έχασαν, είδαν την Άρσεναλ να τους προσπερνά στην βαθμολογία, έστω και στην ισοβαθμία. Ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με 0-15 τελικές προσπάθειες υπέρ τους, είχαν σημαντικές ευκαιρίες, πήγαν στα αποδυτήρια μόλις με το 1-0 και στην επανάληψη, «τιμωρήθηκαν».

Αυτό ακριβώς είπε και ο Γκάρι Νέβιλ, με την ιδιαιτερότητα φυσικά πως έχει συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και… εκνευρίζει τον κόσμο των «κόκκινων». Χαρακτήρισε τη Λίβερπουλ νωχελική και προβλέψιμη και κατέληξε στο ότι αυτά τα δύο χαρακτηριστικά της, μπορεί να της κοστίσουν ακόμη και τον τίτλο!

Δημήτρης Μανάκος