Απίστευτος ο Μέινου: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη για το γκολ στη Λίβερπουλ και η… αποθέωση!

Εκπληκτική τοποθέτηση από τον Κόμπι Μέινου, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ. Και φυσικά… αποθεώθηκε για τη νοοτροπία και την συμπεριφορά του!



Απίστευτος ο Μέινου: Ο λόγος που ζήτησε συγγνώμη για το γκολ στη Λίβερπουλ και η… αποθέωση!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για έναν από τους ποδοσφαιριστές που ήρθε για να μείνει. Αυτό είναι δεδομένο. Κάθε του εμφάνιση το αποδεικνύει, κάθε του κίνηση εντός αγωνιστικού χώρου επίσης.

Ο Κόμπι Μέινου ξεχώρισε για ακόμη μία φορά σε αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν αυτός που με ένα απίστευτο σουτ, έκανε το 2-1 κόντρα στη Λίβερπουλ. Σκόραρε για πρώτη φορά στην επαγγελματική του καριέρα στο «Ολντ Τράφορντ», το είχε κάνει και όντας στις ακαδημίες των «κόκκινων διαβόλων» απέναντι στη Νιούπορτ και τη Γουλβς.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο 18άχρονος Άγγλος ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη.

Ο λόγος; Διότι ενώ χάρηκε πολύ με το γκολ που σημείωσε και πανηγύρισε έξαλλα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κέρδισε στο ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Συνεπώς, αισθάνθηκε πως το γκολ του δεν έχει… αξία.

Αναλυτικά, η ιδιαίτερη τοποθέτηση του Κόμπι Μέινουν:

«Ήταν ένα τρομερό συναίσθημα, να σκοράρω για πρώτη φορά στο Ολντ Τράφορντ και απέναντι σε αυτό τον αντίπαλο. Στο τέλος όμως, δεν κερδίσαμε, οπότε δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος. Απολογούμαι…».

Δημήτρης Μανάκος