Η Τότεναμ «καθάρισε» τη Νότιγχαμ και η Λούτον… χαμογελά στην ισοβαθμία! (vids)

Είχε τις στιγμές της η Νότιγχαμ Φόρεστ, κατέγραψε ενδεχομένως και την ευκαιρία του… πρωταθλήματος, αλλά η Τότεναμ μπόρεσε να κυριαρχήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Είχε ένα πολύ καλό τέταρτο, σκόραρε δις σε αυτό και με το τελικό 3-1, «πατά» στην τετράδα, έχοντας και ματς λιγότερο. Χαρούμενη με την ήττα της ομάδας του Νούνο Εσπιρίτο η Λούτον, ισοβαθμούν στους 25 βαθμούς!



Η Τότεναμ «καθάρισε» τη Νότιγχαμ και η Λούτον… χαμογελά στην ισοβαθμία! (vids)

Μπορεί η Τότεναμ να ήταν το απόλυτο φαβορί για να επικρατήσει της Νότιγχαμ Φόρεστ στο φινάλε της 32ης αγωνιστικής της Premier League, όμως οι «κόκκινοι» γνώριζαν το αποτέλεσμα της Λούτον και τη νίκη της με ανατροπή επί της Μπόρνμουθ, με συνέπεια να φαντάζουν αποφασισμένοι για βαθμό ή βαθμούς στο Βόρειο Λονδίνο.

Και η εξέλιξη της αναμέτρησης το επιβεβαίωσε πλήρως, καθώς παρά το αυτογκόλ του Μουρίγιο στο 15ο λεπτό και το προβάδισμα της ομάδας του Ποστέκογλου, η Νότιγχαμ ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος.

Ισοφάρισε με γκολ του Γουντ στο 27’ και στο 35’ απώλεσε μία από τις ευκαιρίες της σεζόν, με πρωταγωνιστή τον σκόρερ της.

Αρχικά, ο Γιέιτς «τέσταρε» τα αντανακλαστικά του Βικάριο και ο δεύτερος αντέδρασε, για να έρθει στο «ριμπάουντ» ο Γουντ και να στείλει από το ένα μέτρο την μπάλα στο δοκάρι.

Ακολούθησε ακόμη μία καλή στιγμή της Νότιγχαμ με σέντρα – σουτ στο φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι.

Είχαν την στιγμή τους στο 47΄με τον Χόιμπιεργκ, ακολούθησε μία στιγμή με τον Γουντ στο 52’, αλλά 60 δευτερόλεπτα αργότερα, ήρθε ένα τρομερό σουτ του Φαν ντε Βεν εκτός περιοχής, για το 2-1 των Λονδρέζων.

Η Νότιγχαμ δεν είχε απάντηση, η Τότεναμ «έχτισε» στο προβάδισμά της και στο 58’ ο Πέδρο Πόρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

Στους 25 μένει πλέον η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο, σε ισοβαθμία με τη Λούτον, ενώ η Τότεναμ είναι στους 60 βαθμούς, μαζί με την Άστον Βίλα, αλλά με ματς λιγότερο!

Δημήτρης Μανάκος