Τι 'χες Ποτσετίνο, τι 'χα πάντα... (vids)

Το έπαθε κι αυτό η Τσέλσι! Τεράστιο πισωγύρισμα για τους «μπλε» που λίγες μέρες μετά το έπος με τους «κόκκινους διαβόλους», έμειναν στο 2-2 κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάνοντας δυο φορές το προβάδισμα. Ο ΜακΜπέρνι σκόραρε στις καθυστερήσεις και σόκαρε τους Λονδρέζους.  



Τι 'χες Ποτσετίνο, τι 'χα πάντα... (vids)

Μπορεί ο Τιάγκο Σίλβα στο 11ο λεπτό να πέτυχε ένα απ' τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του από το κόρνερ του Γκάλαγκερ, μπορεί το προβάδισμα απέναντι στην ουραγό της κατηγορίας ν' αποτελούσε σημάδι υπεροχής και άνεσης, αλλά όχι όταν μιλάμε για την Τσέλσι.

Οι «μπλε» δεν θέλουν και πολύ κάθε φορά να τα κάνουν μαντάρα, ξεκίνησαν να χάνουν κάπως τις ισορροπίες τους στην άμυνα μετά το πρώτο 20λεπτο και τελικά δεν γλίτωσαν.

Στο 32' ο Μπογκλ από κάθετη του Χάμερ νίκησε τον Πέτροβιτς για το 1-1 και η Τσέλσι βρισκόταν ξανά σε κατάσταση ανάγκης να διαχειριστεί τα νέα δεδομένα που προκλήθηκαν από τα λάθη της.

Ο Χάμερ και ο Μπρέρετον Ντίας έδιναν ζωντάνια στις επιθέσεις της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που αποφάσισε να διεκδικήσει όλο το ματς. Και αυτό ήταν αποτέλεσμα των δικαιωμάτων που έδιναν οι παίκτες του Ποτσετίνο.

Ο Νόνι Μαντουέκε θα επιχειρούσε να ξαναδώσει παλμό στην Τσέλσι που η αλήθεια είναι ήταν αρκετά νωθρή στο δεύτερο μέρος. Στο 66' μεταφέροντας την μπάλα στο αριστερό και κάνοντας κίνηση κεντρικά στην περιοχή, βρήκε στόχο για το 2-1 των Λονδρέζων!

Οι "λεπίδες" έφτασαν και σε άλλες περιπτώσεις στα καρέ του Πέτροβιτς, απείλησαν με ορισμένες στατικές φάσεις και τελικά προκάλεσαν το σοκ! Στο 90' + 3' ο ΜακΜπέρνι βρέθηκε εκεί που έπρεπε για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα των Λονδρέζων κι εκείνοι με το τελικό 2-2 έμειναν να σκέφτονται πόσο μεγάλο κάζο υπέστησαν μόλις λίγες μέρες μετά το τρομερό 4-3 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Κώστας Ζάλιαρης