Η απόφαση της Λίβερπουλ μετά το «Ολντ Τράφορντ»: Το ραντεβού με τον Αμορίμ και η επιθυμία του!

Θέλει να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή η Λίβερπουλ. Και για τον λόγο αυτόν, έχει ήδη κανονίσει ραντεβού για συζήτηση με τον Ρούμπεν Αμορίμ και τον εκπρόσωπό του. Το… feeling που υπάρχει είναι θετικό, καθώς φημολογείται πως ο Πορτογάλος θα ήθελε να γίνει ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ!



Η απόφαση της Λίβερπουλ μετά το «Ολντ Τράφορντ»: Το ραντεβού με τον Αμορίμ και η επιθυμία του!

Δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη μία ώρα, μετά το τελικό 2-2 της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», και ήδη φημολογείται πως έχει παρθεί μία πολύ σημαντική απόφαση για τους «κόκκινους».

Όπως αντιληφθήκατε ήδη, αυτή αφορά τον Γιούργκεν Κλοπ και τον διάδοχό του, με τον Ρούμπεν Αμορίμ να είναι δεδομένα ο «εκλεκτός».

Και για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με πάρα πολλά αγγλικά δημοσιεύματα, η Λίβερπουλ έχει κανονίσει ραντεβού την εβδομάδα που έπεται, με τον εκπρόσωπό του. Στόχος της να επέλθει σε συμφωνία μαζί του και εν συνεχεία, να συζητηθεί και η ρήτρα των 10 εκατομμυρίων στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.

Από εκεί και πέρα, λέγεται πως ο ίδιος θα ήθελε να είναι ο επόμενος προπονητής των «κόκκινων». Και προφανώς, και αυτό θα διαδραματίσει τον δικό του ρόλο στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Δημήτρης Μανάκος