Και τώρα πανηγυρίζει η Άρσεναλ: Πρώτοι στην ισοβαθμία οι «κανονιέρηδες», στον… πόντο η Σίτι! (pic)

Απίστευτο παιχνίδι, «τρελός» ρυθμός, αναρίθμητες ευκαιρίες και ουδείς νικητής.  Τρομερό ματς ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λίβερπουλ, έμειναν στο 2-2 και «χαμογελά» η Άρσεναλ, που στην ισοβαθμία, είναι πρωτοπόρος! Δείτε τη βαθμολογία της Premier League, αυτή την στιγμή…



Και τώρα πανηγυρίζει η Άρσεναλ: Πρώτοι στην ισοβαθμία οι «κανονιέρηδες», στον… πόντο η Σίτι! (pic)

Πριν από μερικές ώρες, η Άρσεναλ γνώριζε πως με νίκη απέναντι στην Μπράιτον θα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League και θα αναμένει τι μέλλει γενέσθαι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ.

Πλέον, τα νέα που προέκυψαν από το «Ολντ Τράφορντ» την κάνουν να χαμογελά. Διότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 2-2 με τη Λίβερπουλ και οι «κόκκινοι» ανεβαίνουν στους 71 βαθμούς.

Όσους δηλαδή έχουν και οι Λονδρέζοι, οι οποίοι όμως έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων (εννέα γκολ). Άμεση συνέπεια; Να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας και να γνωρίζουν πως με ένα δικό τους απόλυτο, κατακτούν την Premier League.

Έναν βαθμό μόλις απέχει η Μάντσεστερ Σίτι από αμφότερες, που θεωρητικά έχει και το πιο… απλό πρόγραμμα από τις δυο τους!

Δημήτρης Μανάκος