Δεν ξανάγινε: Ο Αγκίρε έκανε την πιο πρωτότυπη ανακοίνωση για τα πέναλτι του ισπανικού τελικού! (vid)

Η Αθλέτικ θριάβευσε, ο Βαλβέρδε βγήκε νικητής, αλλά ο Χαβιέρ Αγκίρε έκανε κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ πριν από τη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Copa del Rey! Και μπορεί να μην έχει σχέση με το αγγλικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν παύει να συμβαίνουν πράγματα που αξίζουν αναφοράς και που δυναμώνουν την αγάπη μας για το άθλημα!  



Δεν ξανάγινε: Ο Αγκίρε έκανε την πιο πρωτότυπη ανακοίνωση για τα πέναλτι του ισπανικού τελικού! (vid)

Οι Βάσκοι για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια κατέκτησαν το Κύπελλο Ισπανίας, επιβλήθηκαν της Μαγιόρκα στα πέναλτι και το κλαμπ αυτό απέδειξε γι' ακόμα μια φορά πόσο ιδιαίτερη και σπουδαία ιστορία έχει.

Οι ηττημένοι μπορεί ν' αποχώρησαν από το γήπεδο με το μετάλλιο του φιναλίστ και το χειροκρότημα της αναγνώρισης της προσπάθειας, αλλά κι εκείνοι με τη σειρά τους έδειξαν πως ήθελαν πάνω απ' όλα να το απολαύσουν μέχρι το τέλος.

Λίγο μετά τη λήξη της παράτασης, ο Αγκίρε μάζεψε όλους τους παίκτες γύρω του για ν' ανακοινώσει τους εκτελεστές των πέναλτι κι εκεί στήθηκε μια μίνι γιορτή! Μετά από κάθε όνομα, υπήρχε κι ένας πανηγυρισμός που είχε σκοπό να διατηρήσει στα... ουράνια την ψυχολογία των παικτών! Φοβερό!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης