Η Νόριτς έβαλε «φωτιά» στην Championship: Κέρδισε την Ίπσουιτς, ευκαιρία για Λιντς και Λέστερ! (vid)

Ήταν ντέρμπι, αλλά η Νόριτς είχε αποφασίσει να το κάνει… απλό και να βάλει «φωτιά» στην Championship. Τεράστια νίκη με 1-0 στο «Κάροου Ρόουντ», έβαλαν τις βάσεις για την εξάδα τα «καναρίνια», ενώ η Ίπσουιτς μπορεί να τελειώσει την 41η αγωνιστική μέχρι και στην 3η θέση της βαθμολογίας!



Η Νόριτς έβαλε «φωτιά» στην Championship: Κέρδισε την Ίπσουιτς, ευκαιρία για Λιντς και Λέστερ! (vid)

Μία από τις χειρότερες, φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε αδιαμφισβήτητα η Ίπσουιτς, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τη Νόριτς, στο «Κάροου Ρόουντ», στην 41η αγωνιστική της Championship.

Τα «καναρίνια» του Δημήτρη Γιαννούλη ήταν και πάλι εντυπωσιακά και κατάφεραν για 10η συνεχόμενη φορά, να μην ηττηθούν από την Ίπσουιτς στο «σπίτι» τους. Κατέγραψαν μάλιστα την 8η διαδοχική τους νίκη σε αυτό το γήπεδο και ανέβηκαν στους 67 βαθμούς, κάνοντας επί της ουσίας το αποφασιστικότερο βήμα για τη συμμετοχή τους στα play – offs.

Επρόκειτο για ένα ντέρμπι. Ούτως η άλλως λογίζεται ως τέτοιο, έχοντας και την ιδιαίτερη ονομασία του, «East Anglian». Ουδείς όμως περίμενε πως η Νόριτς θα περιορίσει τόσο πολύ την αντίπαλό της. Δεν της επέτρεψε να πραγματοποιήσει εντός εστίας τελική προσπάθεια για 65 λεπτά και πήρε τη νίκη με ένα εκπληκτικό γκολ του Νούνιες.

Αυτός βρήκε δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40’ και η Νόριτς διατήρησε το clean sheets για 3η φορά στα τέσσερα τελευταία της, εντός έδρας παιχνίδια.

«Φωτιά» λοιπόν πλέον, στη βαθμολογία της Championship. Έμεινε στο 87 η Ίπσουιτς, παίζουν αργότερα Λέστερ και Λιντς. Αν αμφότερες κερδίσουν, τότε την προσπερνούν και θα ολοκληρώσει την 41η στροφή του πρωταθλήματος, στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Δημήτρης Μανάκος