Το κρυφό, αλλά πανέμορφο χειροκρότημα του Τζέιμς στον Μάουντ (vid)

Η φιλία δεν φθείρεται και δεν τελειώνει επειδή ο ένας επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του. Ο Ρις Τζέιμς το έδειξε αυτό με το χειροκρότημά του προς τον Μέισον Μάουντ, τη στιγμή που ο μέχρι πρόσφατα συμπαίκτης του πατούσε στο χορτάρι του «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος της Τσέλσι.  



Το κρυφό, αλλά πανέμορφο χειροκρότημα του Τζέιμς στον Μάουντ (vid)

Ο διεθνής φουλ μπακ των «μπλε» είναι τραυματίας εδώ και αρκετό καιρό και δεν βρισκόταν στην αποστολή της ομάδας του για το ντέρμπι της περασμένης Πέμπτης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μέισον Μάουντ επέστρεψε πρόσφατα στη δράση και τώρα θέλει να πατήσει γκάζι και να μην κοιτάξει ξανά πίσω στην κακή περίοδο που συνόδευσε το ξεκίνημα της θητείας του στο κλαμπ του Μάντσεστερ.

Ο κόσμος της Τσέλσι τον υποδέχθηκε στο άλλοτε «σπίτι» του με έντονες αποδοκιμασίες, όμως, ο Ρις Τζέιμς αισθάνθηκε διαφορετικά. Και βλέποντας το φίλο του έτοιμο να περάσει στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή, χειροκρότησε κρυφά, αλλά πολύ όμορφα για να στηρίξει όπως το ένιωσε, το φίλο του, πέρα από τα χρώματα που υπηρετούν στην καριέρα τους...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης