Ο Φαν Ντάικ συσπείρωσε όλη τη Λίβερπουλ για τη Γιουνάιτεντ: Οι 24 ώρες… πόνου και το «δεν χάνουμε»!

Νίκη ή… νίκη. Ξεκάθαρος ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για τον στόχο της Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ», μην έχοντας ξεχάσει όσα συνέβησαν στο Κύπελλο Αγγλίας, σε ένα αποτέλεσμα που πόνεσε πολύ για… 24 ώρες!



Ο Φαν Ντάικ συσπείρωσε όλη τη Λίβερπουλ για τη Γιουνάιτεντ: Οι 24 ώρες… πόνου και το «δεν χάνουμε»!

Πριν από μερικές ώρες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχανε από την Τσέλσι με 4-3 στο φινάλε και τώρα, πρέπει να προετοιμαστεί για ένα τεράστιο παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ», απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ένα ματς που ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων, είναι πραγματικά σπουδαίο. Καμία εκ των δύο, έχει την δυνατότητα να «πετάξει» βαθμούς, αλλά η αλήθεια είναι πως οι «κόκκινοι» που διεκδικούν το πρωτάθλημα, δεν έχουν… καν περιθώριο λάθους.

Και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φρόντισε να το καταστήσει σαφές, μην έχοντας λησμονήσει τι συνέβη στο FA Cup, στον αποκλεισμό της Λίβερπουλ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Ο Ολλανδός έκανε λόγο για ένα ματς που πόνεσε την ομάδα του για 24 ώρες, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμη και δεν θα χάσει βαθμούς στο «Ολντ Τράφορντ».

Αναλυτικά, η… αρχηγική δήλωση του Φαν Ντάικ:

«Είναι φρέσκια εκείνη η ήττα. Ήταν πολύ απογοητευτικό, δεν μου αρέσει να χάνω. Ειδικότερα με τον τρόπο που χάσαμε εκείνη την ημέρα. Ήταν κάτι που συνέχισε να μας πονά, 24 ώρες μετά το τέλος του ματς. Ξέρουμε πόσα σημαίνει ένα παιχνίδι για τον κόσμο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο, εμείς είμαστε σε μία φάση που δεν μπορούμε να χάσουμε βαθμούς. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε οι νικητές!»

Δημήτρης Μανάκος