Συνειδητοποιήσατε τι συνέβη στο Μπρέντφορντ – Μπράιτον; Τον κάλεσαν και… διαφώνησε με τον VAR! (vid)

Πόσες φορές έχετε δει κάτι τέτοιο φέτος; Ενδεχομένως… ποτέ. Και όμως, συνέβη, στο Μπρέντφορντ – Μπράιτον, με τον Άντι Μάντλεϊ να διαφωνεί ξεκάθαρα με τον VAR!  



Συνειδητοποιήσατε τι συνέβη στο Μπρέντφορντ – Μπράιτον; Τον κάλεσαν και… διαφώνησε με τον VAR! (vid)

Πρωτόγνωρο σκηνικό στον αγώνα Μπρέντφορντ - Μπράιτον, καθώς ρέφερι και VAR διαφώνησαν για μια περίπτωση πέναλτι. Και ναι, προφανώς και αποτελεί θέμα συζήτησης, καθώς… δεν συμβαίνει ποτέ!

Αναλυτικότερα,  ένα μαρκάρισμα του Ουισά της Μπρέντφορντ πάνω στον Ντανκ στην περιοχή πέρασε αδιάφορο από τον διαιτητή, Άντι Μάντλεϊ, όμως ο Μάικλ Όλιβερ που ήταν στο VAR τον κάλεσε να εξετάσει τη φάση στο μόνιτορ για πέναλτι υπέρ της Μπράιτον.

Άπαντες περίμεναν πως ο ρέφερι θα έδειχνε την άσπρη βούλα, αλλά τελικά προέκυψε... ανατροπή! O ρέφερι έκρινε πως ο Ντανκ τράβηξε πρώτος τη φανέλα του Ουισά και τελικά έδωσε επιθετικό φάουλ, απορρίπτοντας την προτροπή του Όλιβερ για παράβαση πέναλτι υπέρ της Μπράιτον. Δεν το είχαμε δει ξανά φέτος…

«Φανταστική απόφασή», είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μπράιτον, Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, παραδέχθηκε πως ο διαιτητής πήρε τη σωστή απόφαση, αν και πρόσθεσε πως δεν έχει δει ξανά τέτοιο σκηνικό στο παρελθόν:

«Νομίζω ότι ο διαιτητής ήταν σωστός. Αλλά δεν έχω δει ποτέ διαιτητή να πηγαίνει στο μόνιτορ και να απορρίπτει την απόφαση του VAR. Έμαθα κάτι καινούριο σήμερα».