Συνέβη: Πρόεδρος ομάδας της Premier League πήγε στην αστυνομία και μίλησε για «στημένο» ματς!

Έχει στην ιδιοκτησία του τέσσερις ομάδες, από την Αγγλία μέχρι την Βραζιλία, παρατήρησε κάτι, πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μίλησε ανοιχτά για αυτό. Δεν έχει γίνει κάτι επίσημο, η Μποταφόγκο αναμένει, αλλά ο ισχυρός άνδρας της Κρίσταλ Πάλας, έκανε κάτι που σαφώς και αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στην Αγγλία!



Συνέβη: Πρόεδρος ομάδας της Premier League πήγε στην αστυνομία και μίλησε για «στημένο» ματς!

Πρόκειται για ένα δημοσίευμα που κάνει τα τελευταία λεπτά τον γύρο του διαδικτύου και έχει άμεση σχέση με την Premier League, παρότι δεν αφορά το ίδιο το πρωτάθλημα.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Αναφερόμαστε στον ισχυρό άνδρα της Κρίσταλ Πάλας, τον Τζον Τέξτορ, ο οποίος πέραν από πρόεδρος των «αετών», έχει μερίδιο ιδιοκτησίας στη Λυών, στην Μποταφόγκο και στην βέλγικη Μόλενμπεεκ.

Ο Αμερικάνος πρόεδρος λοιπόν, αποφάσισε να μεταβεί στην αστυνομία της Βραζιλίας και να καταστήσει σαφές πως έχει στα χέρια του αρκετά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν «στημένο» παιχνίδι που επηρέασε την Μποταφόγκο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, αλλά το εν λόγω περιστατικό, έλαβε χώρα στην περσινή σεζόν. Δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η αντίπαλός της και το παιχνίδι που εννοεί ο Τέξτορ, αλλά προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι!

Ο ίδιος πάντως, δεν δίστασε ακόμη και να μιλήσει ανοιχτά για αυτό:

«Πήγα στο αστυνομικό τμήμα, ξεκίνησε η διαδικασία, παρέθεσα τα στοιχεία μου. Είναι σπουδαία ημέρα και αναμένω αποτελέσματα!»

Δημήτρης Μανάκος