Το καλοκαίρι θα κυκλοφορεί σε… τιμή ευκαιρίας ο Μπερνάρντο Σίλβα!

Πόσο λίγα μπορεί να μοιάζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ για έναν τέτοιο «μαέστρο»; Κι όμως, η Σίτι θα κινδυνεύει να χάσει τον Μπερνάρντο Σίλβα το φετινό καλοκαίρι με αυτό το ποσό, όπως ορίζεται από τη ρήτρα του που τίθεται σε ισχύ στη θερινή μεταγραφική περίοδο!  



Το καλοκαίρι θα κυκλοφορεί σε… τιμή ευκαιρίας ο Μπερνάρντο Σίλβα!

Εκείνος, έδειξε και το βράδυ της Τετάρτης στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα πόσο σημαντικός μπορεί να γίνει για την ομάδα του.

Ο Πεπ μόνο ευτυχία αισθάνεται που τον έχει στο ρόστερ της Σίτι και τον βλέπει ν’ αποτελεί ένα ποδοσφαιρικό πολυεργαλείο. Και φυσικά, κατάφερε τα τελευταία χρόνια να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ, παρά τις τάσεις φυγής που είχε εκφράσει ο Μπερνάρντο.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου ολοκληρώνεται το 2026 μετά και την ανανέωση που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο, η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη ορίστηκε στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτός ο όρος τίθεται σε ισχύ από την έναρξη του φετινού καλοκαιριού και πραγματικά μοιάζει… τιμή ευκαιρίας αυτό το ποσό, με το οποίο μπορούν οι «μνηστήρες» του φοβερού και τρομερού μεσοεπιθετικού να τον κάνουν δικό τους.

Κώστας Ζάλιαρης