«Σκεφτείτε να σκοράρει σήμερα ο Ζεσούς»: Ένα γκολ και θα γίνει ο μόνος στην ιστορία της Premier League!

Ένα ξεχωριστό κομμάτι στην ιστορία της Premier League, έχει τη δυνατότητα να «γράψει» ο Γκαμπριέλ Ζεσούς απέναντι στη Λούτον, στην 31η αγωνιστική με την Άρσεναλ για το πρωτάθλημα. Πρέπει να το πράξει, οφείλει να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να γίνει ο μοναδικός, που θα έχει βρει δίχτυα δις, την ημέρα των γενεθλίων του, με ισάριθμες διαφορετικές ομάδες!



«Σκεφτείτε να σκοράρει σήμερα ο Ζεσούς»: Ένα γκολ και θα γίνει ο μόνος στην ιστορία της Premier League!

Την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League, έχει μπροστά της η Άρσεναλ σε μερικές ώρες, με τους «κανονιέρηδες» να υποδέχονται τη Λούτον στο «Έμιρεϊτς», στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής.

Βρίσκονται δύο βαθμούς πίσω από τη Λίβερπουλ και αν επικρατήσουν, θα βρεθούν στην 1η θέση της κατάταξης, έστω και για μερικές ώρες. Η Άρσεναλ είναι εξαιρετική αυτό το διάστημα, μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, προέρχεται φυσικά από το 0-0 στο «Έτιχαντ», όπου δεν… ηττήθηκε και κράτησε ξανά τη Μάντσεστερ Σίτι στο «μηδέν».

Αποδίδει πολύ καλά το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, αλλά η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά σε έναν ποδοσφαιριστή του, με φόντο το ματς με τη Λούτον. Ο λόγος για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος αν βρει δίχτυα, επί της ουσίας «γράφει» ιστορία στην Premier League.

Για ποιον λόγο; Διότι σήμερα, στις 3 Απριλίου, ο Γκαμπριέλ Ζεσούς έχει τα γενέθλιά του. Και αν βρει δίχτυα σε βάρος της Λούτον, θα γίνει ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος, που θα το έχει πράξει, σε αυτή την ιδιαίτερη για αυτόν ημέρα, με δύο διαφορετικές ομάδες.

Η αρχή έγινε το 2021, σε μία συνάντηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λέστερ, και η συνέχεια μπορεί να δοθεί εν έτει 2024. Θυμίζουμε φυσικά, πως ο Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην Premier League, σε ματς που έχει σκοράρει, με απολογισμό 55 νικών και πέντε ισοπαλιών, σε 60 διαφορετικές αναμετρήσεις!

Δημήτρης Μανάκος