Μπορεί να συμβαίνει; Η Τσέλσι ανανεώνει τον Πάλμερ, ο Ποτσετίνο… δεν καταλαβαίνει τον λόγο!

Υπάρχει άραγε λόγος βιασύνης; Η Τσέλσι σκέφτεται να αυξήσει τις αποδοχές του Κόουλ Πάλμερ και να του ανανεώσει το συμβόλαιο, αυτός «δένεται» μέχρι το 2029 και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο μοιάζει να… αναρωτιέται!



Μπορεί να συμβαίνει; Η Τσέλσι ανανεώνει τον Πάλμερ, ο Ποτσετίνο… δεν καταλαβαίνει τον λόγο!

Αν υπάρχει μία μεταγραφή που έχει λάβει χώρα από την Τσέλσι, στο διάστημα προεδρίας του Τοντ Μποέλι, και έχει ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες, τότε είναι δεδομένα του Κόουλ Πάλμερ.

Ήρθε το καλοκαίρι από τη Μάντσεστερ Σίτι, προσαρμόστηκε άμεσα, διακρίθηκε με τους Λονδρέζους και φαντάζει ως ο απόλυτος ηγέτης τους, τόσο όταν αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης, όσο και ως «δεκάρι», πίσω από τον Νικόλας Τζάκσον.

Άμεση συνέπεια των εκπληκτικών του εμφανίσεων, είναι η πρόθεση της Τσέλσι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Βγάζουν μία βιασύνη οι «μπλε», ο Πάλμερ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2030, αλλά η διοίκηση της ομάδας θέλει να του αυξήσει τις αποδοχές και να επεκτείνει τη συνεργασία τους.

Την ίδια ώρα, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ρωτήθηκε για την πρόθεση αυτή της Τσέλσι, και ενώ δεν έδειξε αντίθετος, φαινόταν πως δεν καταλαβαίνει τον λόγο… Δείτε συγκεκριμένα, πώς ακριβώς τοποθετήθηκε.

«Τα πηγαίνει καλά. Αλλά έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο πέντε, έξι ή επτά ετών. Δεν ξέρω. Αν η ομάδα πιστεύει ότι πρέπει να βιαστούμε ή να τον επιβραβεύσουμε ξανά, τότε θα το κάνει…»

Δημήτρης Μανάκος