Αν σωθεί η Έβερτον, δεν θα τη νοιάξει καθόλου πόσα ματς μετράει δίχως νίκη

Έστω και από το πουθενά εξασφαλίστηκε ο βαθμός στο Νιούκαστλ, η Έβερτον και αυτό είναι που μετρά για την ομάδα του Ντάις. Ακόμα κι αν για πρώτη φορά μετά από 67 χρόνια έχει καταγράψει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δίχως νίκη!  



Αν σωθεί η Έβερτον, δεν θα τη νοιάξει καθόλου πόσα ματς μετράει δίχως νίκη

Τα «ζαχαρωτά» έχουν δει να τους αφαιρούνται έξι βαθμοί ως τιμωρία για παραβάσεις στους κανονισμούς βιωσιμότητας και κερδοφορίας, έχουν δει τα πράγματα να δυσκολεύουν στο χορτάρι, αλλά παρΆ όλα αυτά, δείχνουν πως τους βοηθά το ένστικτο της επιβίωσης.

Χάρη σΆ αυτό η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ εξασφάλισε βαθμό (1-1) στο Νιούκαστλ το βράδυ της Τρίτης και παλεύει να συγκεντρώσει τους βαθμούς που θα της επιτρέψουν να παραμείνει στην κατηγορία και την επόμενη σεζόν.

Αν ο μεγάλος στόχος επιτευχθεί, διόλου θα νοιάξει τον Ντάις και τους ποδοσφαιριστές του το γεγονός πως αυτή τη στιγμή μετρούν 13 παιχνίδια πρωταθλήματος δίχως νίκη για πρώτη φορά μετά από 67 χρόνια!

Η τρέχουσα είναι η υπΆ αριθμόν 121η αγωνιστική περίοδος της Έβερτον στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και ευελπιστεί να τις επεκτείνει αυτές τις παρουσίες δίχως.. διάλειμμα στην Τσάμπιονσιπ.

Κώστας Ζάλιαρης