Η βαθμολογία της Premier League: Πώς ήταν, πώς έγινε και η… κερδισμένη της αγωνιστικής!

Υπήρξαν ανακατατάξεις στη βαθμολογία, θα αντιληφθούμε ακόμη καλύτερα στο τέλος της σεζόν, πόσο σπουδαίο ήταν το πέναλτι – γκολ του Κάλβερτ Λιούιν ή η νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ επί της Φούλαμ με 3-1! «Χαμένη» της αγωνιστικής η Μπέρνλι, καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Άρσεναλ η Λούτον.



Η βαθμολογία της Premier League: Πώς ήταν, πώς έγινε και η… κερδισμένη της αγωνιστικής!

Ολοκληρώθηκαν αισίως οι πέντε πρώτες αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής της Premier League, με τις ανακατατάξεις στη βαθμολογία να είναι ξεκάθαρες.

Μία ματιά άλλωστε, στο πώς ήταν ο πίνακας στο φινάλε της 30ης στροφής του πρωταθλήματος και πώς είναι τώρα, θα σας πείσει αδιαμφισβήτητα.

Κερδισμένη η Νότιγχαμ Φόρεστ, που επικράτησε της Φούλαμ και άφησε τη Λούτον στο -3, την στιγμή που η ομάδα του Έντουαρντς έχει να παίξει στο «Έμιρεϊτς» κόντρα στην Άρσεναλ.

Απέχει έναν βαθμό από την Έβερτον πλέον η Νότιγχαμ, που έμεινε στο 1-1 με τη Νιούκαστλ και ανέβηκε στους 26 πόντους, χάρη στο πέναλτι – γκολ του Κάλβερτ Λιούιν.

Η Μπέρνλι έμεινε αήττητη για τέταρτο διαδοχικό ματς και… περιμένει, ενώ Μπόρνμουθ και Πάλας, απλώς αναμένουν να τελειώσει η σεζόν, με το 1-0 μεταξύ τους να διαμορφώνεται από τον Κλάιφετ.

Τι συμβαίνει τώρα με την Τότεναμ; Έμεινε στην ισοπαλία με τη Γουέστ Χαμ, ανέβηκε στους 57 και άφησε, έστω και με ματς περισσότερο, στο -9 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά, η βαθμολογία της Premier League, τη δεδομένη χρονική στιγμή:

Δημήτρης Μανάκος