«Χαμένη» ευκαιρία για την Μπέρνλι ξανά, η Μπόρνμουθ αξίζει… συγχαρητήρια για όσα κάνει! (vids)

Ακόμη μία χαμένη ευκαιρία για την Μπέρνλι, ήταν ανώτερη απέναντι στη Γουλβς, αλλά έμεινε στο 1-1 στο «Τερφ Μουρ» και μοιάζει να… πέταξε δύο βαθμούς. Την ίδια ώρα, η Μπόρνμουθ αξίζει τα συγχαρητήρια όλων, καθώς αν και αδιάφορη, συνεχίζει να παλεύει. Και ανταμείφθηκε για τη λογική της, επικρατώντας με 1-0 της «μαχητικής» Κρίσταλ Π΄λαας!



«Χαμένη» ευκαιρία για την Μπέρνλι ξανά, η Μπόρνμουθ αξίζει… συγχαρητήρια για όσα κάνει! (vids)

«Χαμένη» ευκαιρία για την Μπέρνλι με αντίπαλο τη Γουλβς στο «Τερφ Μουρ», κυνική η Μπόρνμουθ, κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας στο «Βιτάλιτι», μετά από έξι χρόνια! Ας τα δούμε αναλυτικά…

Μπέρνλι – Γουλβς 1-1

Είχε ανάγκη τους τρεις βαθμούς η Μπέρνλι κόντρα στη Γουλβς και θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τα καταφέρει.

Υποδεχόταν τους «λύκους», μετρούσε δύο σερί νίκες απέναντί τους, δεν είχε ηττηθεί στο «Τερφ Μουρ» από την ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ από τις 13 Μαρτίου του 2010, όταν αμφότερες αγωνίζονταν στην Premier League και έπαιζαν στην 30η στροφή του πρωταθλήματος.

Τώρα, στην 31η αγωνιστική της Premier League, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν το μεγαλύτερο κίνητρο. Έπρεπε να παίξουν και να πιέσουν, αλλά λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ, χάρη σε μία κεφαλιά του Ζοάο Γκόμες στο 26’.

Αυτή πέρασε άουτ, η Μπέρνλι έμεινε «ζωντανή» και 10 λεπτά αργότερα άνοιξε το σκορ, χάρη στο υπέροχο τελείωμα του Λάρσεν. Ωστόσο, δεν κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια, καθώς ο Άιτ Νουρί ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου.

Το γκολ μέτρησε, παρά την λεπτομερή εξέταση από τον VAR και η Μπέρνλι μπήκε επηρεασμένη στην επανάληψη. Ήθελε να σκοράρει άμεσα, δεν τα κατάφερε, σώθηκε από τον Μούριτς στο 53’, σε προσπάθεια του Άιτ Νουρί. Το ίδιο συνέβη και από την απέναντι πλευρά, με τη συμπλήρωση μίας ώρας, με τον Σα αυτή την φορά να νικά τον Λάρσεν.

Έμεινε το 1-1 μέχρι το φινάλε, στην προ τελευταία θέση συνεχίζει η Μπέρνλι, στο -3 από τη Λούτον με ματς περισσότερο!

Μπόρνμουθ – Κρίσταλ Πάλας 1-0

Την ίδια ώρα, είχαμε και την πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Μπόρνμουθ με την Κρίσταλ Πάλας.

Δύο αδιάφορων ομάδων, από πλευράς βαθμολογικού πίνακα, της Premier League, από την στιγμή που δεν κινδυνεύουν και προφανώς δεν πηγαίνουν για κάτι περισσότερο. Τέσσερα ματς αήττητοι ήταν οι γηπεδούχοι, τρία οι φιλοξενούμενοι σε επίσημα και φιλικά παιχνίδια, είχε αποσπάσει την ισοπαλία από τη Νότιγχαμ πριν τρεις ημέρες, η ομάδα του Γκλάσνερ.

Με ακριβώς ίδια νοοτροπία παρατάχθηκε και στο «Βιτάλιτι», αλλά δεν ανταμείφθηκε για τη λογική της, με το τελικό 1-0. Σε ένα ματς δίχως ιδιαίτερα καλές στιγμές και ένα ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους από τον Έζε, η Πάλας φάνταζε ανώτερη.

Δεν απειλήθηκε, δεν επηρεάστηκε από τη στιγμή των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ήλεγξε τον ρυθμό στο δεύτερο, αλλά «πλήρωσε» το γεγονός πως δεν σκόραρε στο καλό της διάστημα.

Διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 80ο λεπτό ο Κλάιφερτ, ο Ιραόλα επιβραβεύτηκε για τις αλλαγές του, καθώς και ο άνθρωπος που μοίρασε την ασίστ, ο Σεμένιο, είχε έρθει από τον πάγκο!

Δημήτρης Μανάκος