Έχει να παίξει δύο χρόνια με την Αγγλία, αλλά ήταν στην… φωτογράφιση; «Σάλος» με την επιλογή του Σάουθγκεϊτ! (pic)

Φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, επιλογή που ξαφνιάζει και… όλα είναι ανοιχτά. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δείχνει να υπολογίζει τον Μέισον Μάουντ για το EURO 2024, παρότι αυτός έχει χάσει περισσότερο από το μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου!



Έχει να παίξει δύο χρόνια με την Αγγλία, αλλά ήταν στην… φωτογράφιση; «Σάλος» με την επιλογή του Σάουθγκεϊτ! (pic)

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα σκηνικό που έχει «ξαφνιάσει» σε μεγάλο βαθμό τον αγγλικό Τύπο και είναι απολύτως λογικό.

Ας το πάρουμε από την αρχή, δίχως να μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε με την ομάδα που παίζει ο ποδοσφαιριστής. Αναφερόμαστε αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός. Ο λόγος λοιπόν για τον Μέισον Μάουντ, ο οποίος δεν έχει παίξει με την εθνική Αγγλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Έχει χάσει την θέση του με τα «τρία Λιοντάρια» από τότε που αποχώρησε από την Τσέλσι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ δεν έχει κληθεί ποτέ, από τότε που μετέβη στο «Ολντ Τράφορντ». Οι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω, ο Μάουντ επέστρεψε στην ενεργό δράση, έπαιξε απέναντι στην Μπρέντφορντ και σκόραρε… επιτέλους με τους «κόκκινους διαβόλους».

Στόχος του είναι να βρεθεί στο EURO 2024 με την εθνική Αγγλίας και παρότι, το εν λόγω ενδεχόμενο δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, αισίως αυτό άλλαξε. Διότι, προφανώς εν γνώση του Σάουθγκεϊτ, ο Μάουντ βρέθηκε στην φωτογράφιση της νέας φανέλας της Αγγλίας από τη NIKE και «εντοπίστηκε» από δημοσιογράφο.

Προκάλεσε αίσθηση η παρουσία του εκεί, υπάρχουν αρκετοί που θεωρούν πως η θέση του είναι… εξασφαλισμένη για το EURO, παρά την ιδιαίτερα κακή σεζόν που έχει πραγματοποιήσει!

Δημήτρης Μανάκος