Αυτό θα ήταν «βόμβα»: Τέλος ο Ντε Τζέρμπι για τη Λίβερπουλ, στη λίστα από το... πουθενά ο Ιντζάγκι!

Δημοσίευμα από το… πουθενά, εμπλέκει τη Λίβερπουλ με τον Σιμόνε Ιντζάγκι της Ίντερ, την στιγμή που το ενδεχόμενο συνεργασίας του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι με τους «κόκκινους», μοιάζει να απομακρύνεται!



Αυτό θα ήταν «βόμβα»: Τέλος ο Ντε Τζέρμπι για τη Λίβερπουλ, στη λίστα από το... πουθενά ο Ιντζάγκι!

Η αλήθεια είναι πως την τελευταία εβδομάδα, αφότου δηλαδή ο Τσάμπι Αλόνσο αποφάσισε πως θα παραμείνει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, τα βασικά ονόματα για να διαδεχθούν τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ έγιναν δύο.

Ήταν ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι της Μπράιτον, είναι και ο Ρουμπέν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Και πλέον, μοιάζει πως ο δεύτερος «παίζει» μόνος του, καθώς οι δηλώσεις του Ιταλού προπονητή των «γλάρων», έχουν λειτουργήσει αποτρεπτικά.

Φαίνεται πως θα ήθελε να συνεχίσει να βρίσκεται στο «Άμεξ», ενώ και τα 13 εκατομμύρια που έχει ως ρήτρα για να αποχωρήσει πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, φαντάζουν αρκετά. Μην ξεχνάμε μάλιστα, πως έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία και να αναλάβει τη Νάπολι, γεγονός που επίσης δεν ενθαρρύνει μία ενδεχόμενη συνεργασία.

Ωστόσο, στην εν λόγω λίστα, την θέση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι φημολογείται πως έχει πάρει ο Σιμόνε Ιντζάγκι. Καλά σκέφτεστε, προφανώς και είναι κάτι που προέκυψε από το πουθενά. «Δένεται» με συμβόλαιο από την Ίντερ μέχρι το 2025, δεν έχει συζητηθεί ως στιγμής κάτι, που δείχνει… αποχώρηση.

Και όμως, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Μιγκέλ Ντιλέινι, όλα είναι ανοιχτά και ο Ιντζάγκι έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των «κόκκινων». Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος