Ήταν προφητικό εκείνο το βίντεο; «Θα ανέβει ξανά μικρέ, θα επιστρέψει η Λιντς!» (vid)

Είχε δακρύσει. Έβλεπε την ομάδα του να υποβιβάζεται. Δεν το πίστευε, δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Τον είχαμε… στηρίξει με ανάρτησή μας. Και 10 μήνες μετά, η Λιντς είναι σε «τροχιά» ανόδου. Και ο πιτσιρικάς που έγινε viral για την έκφραση των συναισθημάτων του στο «Έλαντ Ρόουντ», μπορεί να είναι ξανά υπερήφανος!



Ήταν προφητικό εκείνο το βίντεο; «Θα ανέβει ξανά μικρέ, θα επιστρέψει η Λιντς!» (vid)

Θυμόμαστε όλοι τις στιγμές που επικρατούσαν στο «Έλαντ Ρόουντ», τον Μάιο του 2023, όταν και επισημοποιήθηκε η επιστροφή της Λιντς στην Championship.

Προφανώς και οι αντιδράσεις του κόσμου της ήταν στενάχωρες. Κλάματα, στεναχώρια, απογοήτευση στις εξέδρες, με αρκετά μεγάλη μερίδα των φίλων της να χειροκροτά και την υπόλοιπη να κάθεται αμίλητη.

Είχαν συνηθίσει, βλέπετε, να βιώνουν στον απόλυτο βαθμό κάθε στιγμή με τα «παγώνια», στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Κάτι όμως οι αλλαγές προπονητών, κάτι το «ντεφορμάρισμα» του Μπάμφορντ, κάτι τα πολύ αρνητικά αποτελέσματα εκτός έδρας, και κάπως έτσι «επισημοποιήθηκε» το… αντίο.

Έναν χρόνο σχεδόν μετά όμως, η Λιντς είναι ξανά εδώ. Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, είναι στο -1 από την κορυφή και την Ίπσουιτς, και στο +1 από τη Λέστερ, με ματς περισσότερο. Έχει φτάσει τους 86 βαθμούς, επικράτησε της Χαλ με 3-1 και θέλει να εξασφαλίσει την απευθείας άνοδο. Η αισιοδοξία στο κοινό της είναι τεράστια.

Και… εκείνος ο «πιτσιρικάς» που είχε δακρύσει πέρυσι, μπορεί να αρχίσει να πιστεύει ξανά. Το είχαμε αναρτήσει τότε. «Θα ανέβει ξανά μικρέ, θα επιστρέψει η Λιντς». Και πλέον, ναι, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως αυτό το βίντεο ήταν… προφητικό!

 

Δημήτρης Μανάκος