«Μόνο έναν από τη Γιουνάιτεντ θα έπαιρνα στη Λίβερπουλ»: Ξεκάθαρος ο Κάραγκερ, «όχι» στον Ράσφορντ!

Ο Τζέιμι Κάραγκερ το είπε ξεκάθαρα. Όχι τον Μάρκους Ράσφορντ, αλλά κάποιον άλλον. Έναν νεότερο. Έναν «μικρό» σούπερσταρ. Τον μοναδικό δηλαδή παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα μπορούσε να δει με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο μέλλον!



«Μόνο έναν από τη Γιουνάιτεντ θα έπαιρνα στη Λίβερπουλ»: Ξεκάθαρος ο Κάραγκερ, «όχι» στον Ράσφορντ!

Πρόκειται για την πρωτοπόρο. Θα συζητήσουμε για τη Λίβερπουλ. Για την ομάδα που τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της Premier League, με δύο βαθμούς διαφορά από την Άρσεναλ.

Από την άλλη πλευρά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην 6η θέση, δεν έχει πείσει φέτος, είναι ασταθής και έχει βιώσει και έναν ευρωπαϊκό αποκλεισμό από πολύ νωρίς. Απέχει 11 βαθμούς από την πρώτη τετράδα, πλην όμως, εξασφάλισε μία θέση στο Wembley, ούσα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Για να το καταφέρει αυτό, έπρεπε να αποκλείσει τη Λίβερπουλ, σε ένα επικό ματς στο «Ολντ Τράφορντ». Με αφορμή την επικείμενη μονομαχία τους λοιπόν, ξανά στο ίδιο γήπεδο, για την Premier League, ο Τζέιμι Κάραγκερ κλήθηκε να απαντήσει σε ένα δύσκολο ερώτημα.

«Ποιον ή ποιους ποδοσφαιριστές θα αγόραζε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ;». Και ήταν ξεκάθαρος. Μόνο έναν θα έπαιρνε. Και αυτός είναι ο Κόμπι Μεϊνού!

«Είναι νέος. Η ηλικία του είναι ο βασικότερος λόγος, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε έναν σούπερσταρ!».

Το δικαιολόγησε λοιπόν ο τέως κεντρικός αμυντικός των «κόκκινων», αφήνοντας εκτός τον Μάρκους Ράσφορντ. Παραδέχθηκε πως θα έβαζε ανταγωνισμό στον Λουίς Ντίας, αλλά είπε πως… δεν είναι σπουδαίος!

Δημήτρης Μανάκος