Ο ρέφερι του Λιντς – Χαλ διέκοψε το ματς για να τιμήσουν όλοι μαζί τη μνήμη οπαδών! (vid)

Φοβερή στιγμή στο «Έλαντ Ρόουντ» το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης της Λιντς με τη Χαλ, Τζος Σμιθ, διέκοψε το παιχνίδι για να χειροκροτήσουν όλοι μαζί και να τιμήσουν τη μνήμη δυο αδικοχαμένων οπαδών των «παγωνιών».  



Ο ρέφερι του Λιντς – Χαλ διέκοψε το ματς για να τιμήσουν όλοι μαζί τη μνήμη οπαδών! (vid)

Οι Κέβιν Σπρέιτ και Κρίστοφερ Λόφτους έχασαν τη ζωή τους σε ταξίδι στην Τουρκία για ματς με τη Γαλατασαράι πριν από 24 χρόνια, ωστόσο, η ψυχή τους θα περιπλανιέται πάντοτε πάνω από το γήπεδο της αγαπημένης τους Λιντς.

Η εβδομάδα αυτή σήμανε και τη συμπλήρωση των 24 ετών από την ημέρα που οι δυο οπαδοί έχασαν τη ζωή τους και ο κόσμος των «παγωνιών» ήθελε να τιμήσει τη μνήμη τους. Μόνο που ο Τζος Σμιθ, έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς.

Διέκοψε το ματς και έμεινε να χειροκροτεί μαζί με όλο το γήπεδο, με τον κόσμο να γυρίζει πλάτη στον αγωνιστικό χώρο και να κοιτάζει προς το πανό με τα ονόματα των δύο ανδρών.

Μάλιστα, στο τελετουργικό συμμετείχαν και οι αντίπαλοι, με τον προπονητή, το staff, τους παίκτες και τους υποστηρικτές της Χαλ να σέβονται τη στιγμή και να τιμούν κι εκείνοι τη μνήμη των Σπρέιτ και Λόφτους!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης