Η Κάρντιφ τη νίκη της αγωνιστικής με τον πιο… απίθανο τρόπο – Η ΚΠΡ ένα τεράστιο «διπλό»! (vids)

Η Κάρντιφ προτιμά να παίζει εκτός έδρας παρά στην Ουαλία. Πλέον, είναι… επιβεβαιωμένο, με την ομάδα του Μανώλη Σιώπη και του Δημήτρη Γούτα να κερδίζει την Κόβεντρι εκτός έδρας, με δύο αυτογκόλ του ίδιου παίκτη! Παράλληλα, όλες όσες περιβάλλουν τη Νόριτς δεν κέρδισαν, όπως νωρίτερα και εκείνη από τη Λέστερ, ενώ το «διπλό» της αγωνιστικής ανήκει στην ΚΠΡ. Πρώτη νίκη για την «ουραγό» Ρόδεραμ στο 2024 με 2-1 απέναντι στη Μίλγουολ!



Η Κάρντιφ τη νίκη της αγωνιστικής με τον πιο… απίθανο τρόπο – Η ΚΠΡ ένα τεράστιο «διπλό»! (vids)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξελίσσεται και η δεύτερη αγωνιστική που παρακολουθούμε για την Championship, μέσα σε τρεις ημέρες, με την πρώτη, αυτή της… Παρασκευής, να φέρνει ανακατατάξεις στη βαθμολογία, και την 40η στροφή του πρωταθλήματος να συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο.

Ναι, η Λέστερ κέρδισε, η Ίπσουιτς και η Λιντς δεν έχουν παίξει ακόμη, αλλά η Νόριτς μοιάζει να… επικράτησε στο «Κινγκ Πάουερ», ενώ έχασε με 3-1. Και αυτό διότι η Γουέστ Μπρομ έμεινε στο 2-2 στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» με τη Γουότφορντ, ισοφαρίζοντας στο τέλος, η Κόβεντρι με 2-1 από την Κάρντιφ και η Πρέστον με 1-0 από την Μπέρμιγχαμ.

Ωστόσο, το πιο… ιδιαίτερο αποτέλεσμα όλων αφορά την ομάδα του Δημήτρη Γούτα και του Μανώλη Σιώπη, με αμφότερους να ξεκινούν στο αρχικό σχήμα. Διότι οι Ουαλοί του Ερόλ Μπουλούτ βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το γκολ του Σιμς, αλλά αντέδρασαν.

Ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Κίτσινγκ και κέρδισαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Ο αμυντικός της Κόβεντρι σημείωσε δύο αυτογκόλ και η Κάρντιφ κέρδισε με 2-1, σε ένα γήπεδο που δεν είχε πανηγυρίσει από το 2014.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα, το σημαντικότερο όλων έγκειται στην εκτός έδρας νίκη της ΚΠΡ επί της Σουόνσι. Πολύ μεγάλο «διπλό», που ανέβασε τη φιλοξενούμενη στους 46 βαθμούς και την τοποθέτησε σε απόσταση δύο νικών από τη σωτηρία!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 40ης αγωνιστικής της Championship:

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ 2-2

Κόβεντρι – Κάρντιφ 1-2

Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γουένσντεϊ 2-0

Μπέρμιγχαμ – Πρέστον 1-0

Πλίμουθ – Μπρίστολ Σίτι 0-1

Ρόδεραμ – Μίλγουολ 2-1

Σάντερλαντ – Μπλάκμπερν 1-5

Σουόνσι – ΚΠΡ 0-1

Στόουκ – Χάντερσφιλντ 1-1

 

Δημήτρης Μανάκος