Το θρίλερ συνεχίζεται: Έφερε το ματς τούμπα, ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει η Λέστερ!

Ακόμα κι αν προς στιγμήν ο φόβος έγινε το κυρίαρχο συναίσθημα στο King Power Stadium, η Λέστερ έφτασε στο 3-1 επί της Νόριτς με ανατροπή για την 40η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Η ομάδα του Μαρέσκα επέστρεψε στην κορυφή και περιμένει την εξέλιξη των υπόλοιπων αγώνων της ημέρας!  



Το θρίλερ συνεχίζεται: Έφερε το ματς τούμπα, ανέβηκε στην κορυφή και περιμένει η Λέστερ!

Το φοβερό και τρομερό πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Αγγλία συνεχίζεται δίχως ανάσα και μετά τα εκπληκτικά αποτελέσματα της περασμένης Παρασκευής, η Δευτέρα είναι γεμάτη δράση.

Η Λέστερ άνοιξε το «χορό» της 40ης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Νόριτς στο King Power Stadium και όταν στο 20ο λεπτό ο Γκάμπριελ Σάρα έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, τα πάντα έδειξαν να «παγώνουν» στο King Power Stadium.

Δεν θέλει και πολύ πλέον ν’ αρχίσει να δημιουργείται η σκέψη της «λιποθυμίας» στους οπαδούς των «αλεπούδων» μετά και την ήττα (1-0) από την Μπρίστολ Σίτι πριν από τρεις μέρες.

Το ευτυχές για τη Λέστερ ήταν πως η ισοφάριση ήταν σχετικά γρήγορη με την κεφαλιά του Ντούσμπερι – Χολ στο 33ο λεπτό για το 1-1, ενώ, στο 61’ ο Μαβντιντί που είχε φτιάξει το πρώτο γκολ, ολοκλήρωσε την ανατροπή με υπέροχο τελείωμα για το 2-1!

Κι επειδή έπρεπε κι αυτός ο τύπος να βοηθήσει, ο Βάρντι στο 90’ + 4’ έγραψε το τελικό 3-1 ώστε να επανέλθει προσωρινά η Λέστερ στην κορυφή και να περιμένει τ’ αποτελέσματα της 40ης «στροφής» μέσα στη μέρα!

Κώστας Ζάλιαρης