Βρέθηκε η άμυνα που βγάζει παντελώς νοκ-άουτ τον Χάαλαντ!

Τρία παιχνίδια, αναιμική παρουσία. Μαρκαρίσματα που τον «έπνιξαν»,  πείραγμα του μυαλού και αποτελεσματική άμυνα. Η Άρσεναλ κατάφερε γι’ ακόμα μια φορά σε ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι να… εξαφανίσει τον Χάαλαντ και οι Γκάμπριελ και Σαλιμπά πιστώνονται τις τρομερές επιδόσεις απέναντι στον Viking!  



Βρέθηκε η άμυνα που βγάζει παντελώς νοκ-άουτ τον Χάαλαντ!

Οι «κανονιέρηδες» πέτυχαν το στόχο τους το απόγευμα της Κυριακής και έφυγαν από τη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ με το 0-0. Ναι μεν έμειναν στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, όμως, κατάφεραν γι’ ακόμα ένα ματς απέναντι στους «πολίτες» να πάρουν αυτό το οποίο επιδίωξαν.

Ο Μικέλ Αρτέτα δείχνει πως τώρα πια έχει τον τρόπο να βάζει δύσκολα στον Πεπ Γκουαρδιόλα έπειτα απ’ όσα έμαθε από εκείνον θητεύοντας στο πλευρό του στη Σίτι. Και πολύ περισσότερο, οι Γκάμπριελ και Σαλιμπά έχουν βρει τον τρόπο να εξουδετερώνουν στον απόλυτο βαθμό τον Έρλινγκ Χάαλαντ!

Τόσο στο ματς του Community Shield τον περασμένο Αύγουστο,  όταν τότε η Άρσεναλ κατέκτησε τον τίτλο, όπως επίσης και στη νίκη (1-0) του πρώτου γύρου, το δίδυμο των στόπερ των Λονδρέζων «έσβησε» τον Viking. Και το ίδιο συνέβη και στο Etihad την 31η Μαρτίου!

Απολογισμός Χάαλαντ σε τρία ματς φέτος κόντρα στην Άρσεναλ: 0 γκολ, 0 τελικές στο στόχο!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης