Με αυτόν τον αρχηγό, η Άρσεναλ θέλει ΜΟΝΟ τον τίτλο: Η δήλωση που τους συσπείρωσε μετά την ισοπαλία!

Αυτή είναι νοοτροπία νικητή. Αυτό πάει να πει «δεν συμβιβάζομαι». Για τον λόγο αυτόν ο Μαρτίν Έντεγκααρντ είναι ο αρχηγός της Άρσεναλ. Απίστευτη δήλωση, λίγα λεπτά μετά το 0-0 στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι!



Με αυτόν τον αρχηγό, η Άρσεναλ θέλει ΜΟΝΟ τον τίτλο: Η δήλωση που τους συσπείρωσε μετά την ισοπαλία!

Είναι δεδομένο πως ο Μαρτίν Έντεγκααρντ έχει πλέον συνδεθεί στον απόλυτο βαθμό με την Άρσεναλ. Είναι ο αρχηγός της, είναι ο άνθρωπος που όταν ο ίδιος είναι καλά, άπαντες γύρω του ανεβαίνουν επίπεδο.

Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο, ήταν εξαιρετικός και απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Κάλυψε απίστευτα χιλιόμετρα, θα μπορούσε να έχει και την ασίστ… πριν την ασίστ στο 52ο λεπτό, πάλεψε σε κάθε φάση και οργάνωσε τους «κανονιέρηδες» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο «Έτιχαντ».

Το ματς λήγει και η Άρσεναλ έχει αποσπάσει τη «λευκή» ισοπαλία. Προφανώς και οι φίλοι της είναι ικανοποιημένοι. Αυτός όμως… όχι. Και το δηλώνει ξεκάθαρα.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι, μπορούσαμε να κερδίσουμε», είπε ο Νορβηγός μπροστά στον Γουίλιαμ Σαλιμπά. Και απέδειξε για ακόμη μία φορά, έμπρακτα, για ποιον λόγο θεωρείται ο απόλυτος ηγέτης αυτής της ομάδας!

Δημήτρης Μανάκος