Ο Ονάνα έβλεπε συνεχώς την Μπρέντφορντ στην περιοχή του κι όμως δεν κόστισε στη Γιουνάιτεντ!

Για να καταγραφούν οι 31 τελικές (!) από πλευράς Μπρέντφορντ, έπρεπε να γίνουν και αρκετές κινήσεις. Και εξαιρουμένων των προσπαθειών από απόσταση, η ομάδα του Τόμας Φρανκ πάτησε στην περιοχή του Ονάνα τόσες φορές, όσες δεν είχε δει η Πρέμιερ Λιγκ τις τελευταίες τρεις σεζόν! 



Ο Ονάνα έβλεπε συνεχώς την Μπρέντφορντ στην περιοχή του κι όμως δεν κόστισε στη Γιουνάιτεντ!

Οι «bees» ξέρουν πολύ καλά πως έχασαν τεράστια ευκαιρία, όχι απλά για τη νίκη, αλλά για το θρίαμβο κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Η ομάδα του Τεν Χαγκ ήταν παντελώς αβοήθητη και ανήμπορη να τα βάλει με τους παίκτες του Φρανκ, που είχαν 31 τελικές για γκολ, αλλά από το πουθενά είδαν πρώτα τον Μάουντ ν' ανοίγει το σκορ στο 90'+6'... 

Η Γιουνάιτεντ πίστεψε πως θα πετύχαινε τη... μεγάλη απόδραση από το Gtech Community Stadium, όμως, δεν το επέτρεψε ο Τόνεϊ. Αφού εκείνος δεν κατάφερε να σκοράρει σε όσες ευκαιρίες πήρε, έκανε την ασίστ στον Αγιέρ στο 90' + 9' για το τελικό 1-1. 

Η Μπρέντφορντ, μαζί και με αυτή τη φάση χάρη στην οποία πήρε το μίνιμουμ από αυτό που άξιζε στο ματς του Σαββάτου, πάτησε στην περιοχή του Αντρέ Ονάνα τόσο πολύ, ώστε να πραγματοποιήσει 85 επαφές με την μπάλα στο «κουτί». 

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος αριθμός επαφών που έχουν καταγραφεί από μια ομάδα σε ματς της Πρέμιερ Λιγκ εδώ και τις τρεις αγωνιστικές περιόδους! Κι όμως, η Μπρέντφορντ δεν νίκησε! Ανήκουστο...

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης