Πόση... τρέλα κουβαλάει η Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ σκόραρε στο 96' και ισοφαρίστηκε στο 99' για την ισοπαλία στο Μπρέντφορντ!

Η Μπρέντφορντ έφτασε στις 31 τελικές. Είχε τρία δοκάρια. Ήταν το απόλυτο αφεντικό στο παιχνίδι. Κι όμως, απλά ... απέτρεψε το μεγαλύτερο σοκ που θα μπορούσε να της έχει συμβεί. Η Γιουνάιτεντ σε μια από τις χειρότερες βραδιές της για τη φετινή σεζόν, σκόραρε με τον Μέισον Μάουντ στο 90' + 6', αλλά ο Αγιέρ στο 90' + 9' ισοφάρισε στο τρελό 1-1 για τους «bees»! Διόλου ευνοϊκό το αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, στο κυνήγι των διαφορετικών στόχων τους. 



Πόση... τρέλα κουβαλάει η Πρέμιερ Λιγκ: Η Γιουνάιτεντ σκόραρε στο 96' και ισοφαρίστηκε στο 99' για την ισοπαλία στο Μπρέντφορντ!

Η Γιουνάιτεντ πέρασε πολύ δύσκολο βράδυ στο Gtech Community Stadium. Ήταν εντελώς απροετοίμαστη για την ένταση και τις ταχύτητες που είχε η Μπρέντφορντ στο παιχνίδι της. Ο Ραφαέλ Βαράν τα βρήκε σκούρα στην προσπάθειά του να τα βάλει με τους Γουϊσά και Τόνεϊ. Οι «bees» με τον κόσμο τους να έχει αφορμές για να ξεσηκώνεται και να δίνει ώθηση στους παίκτες του Τόμας Φρανκ, περιόρισαν τρομερά τους «κόκκινους διαβόλους». Μάλιστα, η Μπρέντφορντ είχε και συνολικά τρία δοκάρια!

Στο 24' με τον Τόνεϊ που υπό την πίεση του Νταλότ πλάσαρε χαμηλά και πέτυχε την ρίζα του δεξιού δοκαριού, ενώ, στο 32' μια κεφαλιά του Γιόργκενσεν χτύπησε στο οριζόντιο κι έφυγε άουτ. Ο Ονάνα ήξερε πως δεν έπρεπε να γίνει ούτε ένα λάθος στην επικοινωνία του με τους αμυντικούς του και όφειλε να παραμείνει σε απόλυτη εγρήγορση...

Ο Μαγκουάιρ πέρασε στη θέση του Βαράν για το δεύτερο ημίχρονο, με τον Γάλλο να είναι παντελώς εκτός κλίματος. Η Γιουνάιτεντ επιχείρησε να «ζεστάνει» κάπως τον Φλέκεν με κάποια σουτ και ο πορτιέρε της Μπρέντφορντ αντέδρασε εξαιρετικά όταν στο 54' ο Χόιλουντ από θέση βολής επιχείρησε να τον νικήσει. Βέβαια, θα ελεγχόταν η φάση για οφσάιντ στην εξέλιξή της αν υπήρχε γκολ... Τεράστιας σημασίας απόκρουση έκανε ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ονάνα με το δεξί χέρι σε χαμηλό σουτ του Γιάρμολιουκ! Το ματς είχε ανοίξει αρκετά πλέον! Η Μπρέντφορντ είχε 20+ τελικές και διψήφιο αριθμό κόρνερ με μεγάλη διαφορά από εκείνα της Γιουνάιτεντ, ως απόδειξη της υπεροχή της.

Ο Τεν Χαγκ είδε τον Λίντελοφ να μη μπορεί να συνεχίσει με αποτέλεσμα να επιστρατευτεί ο Λισάντρο, στο 70' ο Πότερ με ένα ανάποδο απείλησε ξανά την εστία του Ονάνα και ο Φρανκ έριξε στο παιχνίδι τους Ντάμσγκααρντ και Εμπουεμό. Ο τελευταίος γέμισε για τον Τόνεϊ στο 72', ο Άγγλος σκόραρε με υπέροχο τρόπο, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ... Ο Εμπουεμό στο 79' ήταν ο δράστης για το τρίτο δοκάρι των «bees» σε ωραίο βολέ από τα όρια της περιοχής, αλλά η ατυχία δεν έλεγε ν' αφήσει την ομάδα του. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σόκαρε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ και ίσως και την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το γκολ του Μάουντ από το πουθενά στο 90' + 6', με τον Άγγλο να πλασάρει υπέροχα από πλάγια δεξιά για το 1-0. Όμως, η Μπρέντφορντ θα έπαιρνε έστω και το ελάχιστο απ' αυτό που άξιζε. Στο 90' + 9' ο Αγιέρ από το γύρισμα του Τόνεϊ σκόραρε για το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε εν μέσω τρέλας στις καθυστερήσεις, σε ακόμα ένα τρομερό ματς στην κορυφαία Λίγκα! 

Κώστας Ζάλιαρης