Εύκολα, απλά και συνεχίζει στην τετράδα: Η Βίλα του Έμερι θέλει… Champions League! (vids)

Κυνική εμφάνιση, έκανε τα βασικά… σωστά, ήταν αποτελεσματική και επικράτησε με 2-0 της Γουλβς, για να διατηρήσει την διαφορά της από την Τότεναμ και την θέση της στην πρώτη τετράδα. Σκόρερ ο Ντιαμπί και ο Κόνσα για την Άστον Βίλα, κέρδισε μόνο το πρώτο και το τελευταίο παιχνίδι του Μαρτίου η ομάδα του Ουνάι Έμερι, σε επίπεδο Premier League!



Εύκολα, απλά και συνεχίζει στην τετράδα: Η Βίλα του Έμερι θέλει… Champions League! (vids)

Δίχως να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα και πραγματοποιώντας γενικώς μία ιδιαίτερα μεστή εμφάνιση, η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι επικράτησε με 2-0 της Γουλβς στο «Βίλα Παρκ», στο τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου (30/03), για την 30η αγωνιστική της Premier League.

Δεν πιέστηκε, δεν αντιμετώπισε επικίνδυνες καταστάσεις, συνήλθε μετά την «προειδοποίηση» του Ντόιλ στο 6ο λεπτό και βρήκε δίχτυα από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

Ο Ντιαμπί ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Οι «λύκοι» ήθελαν να αντιδράσουν, πλην όμως δεν ήταν διόλου αποτελεσματικοί. Κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, αλλά δεν δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 65ο λεπτό.

Το γκολ ήρθε από τον Κόνσα, έπειτα από υπέροχη συνεργασία και κάπως έτσι, η Άστον Βίλα κέρδισε στην Premier League τον Μάρτιο, μόνο το πρώτο και το τελευταίο παιχνίδι του μηνός. Διατηρήθηκε στην τετράδα, είναι στο +3 από την Τότεναμ, εξακολουθεί φυσικά να έχει και ματς περισσότερο!

Δημήτρης Μανάκος