Μικέλ, τι σημαίνει «μικρή πιθανότητα;» - Τα τρία προβλήματα της Άρσεναλ που… ανησυχούν τον Αρτέτα!

Μεγάλη ανησυχία στον κόσμο της Άρσεναλ, μετά τις δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα για τους τραυματισμούς τριών βασικών ποδοσφαιριστών του!



Μικέλ, τι σημαίνει «μικρή πιθανότητα;» - Τα τρία προβλήματα της Άρσεναλ που… ανησυχούν τον Αρτέτα!

Μπορεί οι φίλοι της Άρσεναλ να… χαμογέλασαν πριν από μερικές ώρες, όταν πληροφορήθηκαν πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε ότι ο Τζον Στόουνς και ο Κάιλ Γουόκερ δεν είναι διαθέσιμοι για το επικείμενο ντέρμπι.

Ωστόσο, ήρθε ο Μικέλ Αρτέτα να τους το… χαλάσει. Και αυτό διότι ο Ισπανός προπονητής κατέστησε σαφές πως προς το παρόν, οι «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν τρία σοβαρά προβλήματα. Ο λόγος για τον Μπουκάγιο Σάκα, τον Γκάμπριελ Μανγκαλάες και τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι, οι οποίοι δεν έχουν προπονηθεί όλη την εβδομάδα.

Ο Αρτέτα τόνισε ωστόσο πως εκκρεμεί μία προπόνηση ακόμη και πως θα πρέπει να τους… περιμένει. «Μικρή» χαρακτήρισε την πιθανότητα να αγωνιστούν, όλα είναι ανοιχτά!

Συγκεκριμένα, όσα είπε ο Μικέλ Αρτέτα:

«Ναι, υπάρχει μία πιθανότητα να δούμε τον Σάκα, τον Μαρτίνέλι και τον Γκάμπριελ κόντρα στη Σίτι. Δεν έχουν προπονηθεί ακόμη, αύριο έχουμε ακόμη μία προπόνηση. Υπάρχει πιθανότητα να είναι μέλη της αποστολής την Κυριακή!»

Δημήτρης Μανάκος