«Ποιος πιστεύει τη Λίβερπουλ για τίτλο;» Όλοι… ποντάρουν στη Σίτι, από ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας! (vid)

Ένας στους… 16. Τρομερό αλλά είναι αλήθεια. Η ερασιτεχνική ομάδα «Chatham Town» μίλησε και αναδεικνύει πρωταθλήτρια της Premier League τη Μάντσεστερ Σίτι. Μόλις ένας εκ των παικτών της «πόνταρε» στη Λίβερπουλ, στη δεύτερη θέση με σημαντικό ποσοστό η Άρσεναλ!



«Ποιος πιστεύει τη Λίβερπουλ για τίτλο;» Όλοι… ποντάρουν στη Σίτι, από ερασιτεχνική ομάδα της Αγγλίας! (vid)

Μπορεί η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ να έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία φέτος και να αποτελεί μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League, όμως οι προβλέψεις μίας ερασιτεχνικής ομάδας στην Αγγλία, δείχνουν πως δεν είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως η Chatham Town, η οποία αγωνίζεται στις μικρότερες κατηγορίες του «Νησιού», αποφάσισε να γίνει… viral. Ρώτησε έναν προς έναν τους παίκτες της, αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Και παρότι προς το παρόν, η Άρσεναλ είναι πρώτη στη βαθμολογία και η Λίβερπουλ μαζί της στην ισοβαθμία, ποσοστό μεγαλύτερο του 50% επέλεξε τη Μάντσεστερ Σίτι. Στην δεύτερη θέση οι «κανονιέρηδες» με έξι ψήφους, ενώ μόλις… ένας παίκτης είχε ως κορυφαία επιλογή την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ!

@chathamtownfc 𝗪𝗵𝗼 𝘄𝗶𝗹𝗹 𝗯𝗲 𝗣𝗟 𝗖𝗵𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝘀? 👀 The Chats decide who they think will come out on top between Arsenal, Liverpool and Man City! 🔴⚪️⚫️ #UpTheChats ♬ original sound - chathamtownfc

Δημήτρης Μανάκος