Κέιν και Ντάιερ κόντρα στην Τότεναμ το καλοκαίρι!

Θα ήθελαν να βρεθούν εκεί ως επίτιμοι καλεσμένοι για ν’ αποθεωθούν και ν’ αποχαιρετήσουν τον κόσμο της Τότεναμ, αλλά για την ώρα θα το κάνουν ως «εχθροί»! Οι Κέιν και Ντάιερ θα επισκεφθούν το Tottenham Hotspur Stadium για φιλικό ματς της Μπάγερν Μονάχου με τα «σπιρούνια»!  



Κέιν και Ντάιερ κόντρα στην Τότεναμ το καλοκαίρι!

Οι Βαυαροί θα βρεθούν στην αγγλική πρωτεύουσα στις 10 του Αυγούστου, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το φιλικό παιχνίδι προγραμματίστηκε για το Λονδίνο, εκεί όπου θα επιστρέψουν οι Χάρι Κέιν και Έρικ Ντάιερ, προκειμένου να τεθούν αντιμέτωποι με την πρώην ομάδα τους.

Οι δύο Άγγλοι έγιναν κάτοικοι Μονάχου με λίγους μήνες διαφορά, ωστόσο, κυρίως ο Κέιν δεν κατάφερε ν’ αποχαιρετήσει τον κόσμο της Τότεναμ όπως θα το ήθελε. Μάλιστα, δεν του επετράπη τότε να βρεθεί και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στέλνοντας ανθρώπους να μαζέψουν τα πράγματά του.

Το φετινό καλοκαίρι, τόσο ο διεθνής στράικερ που κάνει τρομερά πράγματα στη φετινή Bundesliga, όσο και ο συμπατριώτης του αμυντικός, θα λάβουν τελικά το χειροκρότημα που τόσο πολύ ήθελαν από τους οπαδούς των «σπιρουνιών».

Κώστας Ζάλιαρης