«Κοιτάζει» Γκιόκερες η Τσέλσι για να βρει τα γκολ που δεν προσφέρουν οι υπόλοιποι!

Ο Πάλμερ μόνος του δεν αρκεί, ο Τζάκσον δεν είναι… killer, ο Στέρλινγκ δεν βοηθά και κάπως έτσι η Τσέλσι φέρεται να προστίθεται στη λίστα των ενδιαφερόμενων κλαμπ για τον Βίκτορ Γκιόκερες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!  



«Κοιτάζει» Γκιόκερες η Τσέλσι για να βρει τα γκολ που δεν προσφέρουν οι υπόλοιποι!

Ο Σουηδός επιθετικός των «λιονταριών» έχει κάνει όλη την Ευρώπη να ψάχνει τρόπο για ν’ αποσπάσει την υπογραφή του, μετά τις αδιανόητες επιδόσεις που έχει καταγράψει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο πρώην επιθετικός των Μπράιτον και Κόβεντρι έχει καταφέρει να σκοράρει 36 φορές, να μετρήσει 14 ασίστ και να έχει πια συμμετοχή σε 50 γκολ για το σύλλογο της Λισαβόνας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Άρσεναλ φερόταν να είναι ο πιο ισχυρός «μνηστήρας» για τον Γκιόκερες, ωστόσο, η πορτογαλική Record βάζει και την Τσέλσι στο παιχνίδι. Και μάλιστα, ως αρκετά δυναμική υποψήφια για να την επιλέξει ο ποδοσφαιριστής!

Οι «μπλε» προφανώς και έχουν μεγάλο πρόβλημα στο σκοράρισμα. Και μπορεί ο Κόουλ Πάλμερ να συνηθίζει να το παίρνει πάνω του, αλλά δεν είναι επιθετικός και δεν είναι απαραίτητα η δουλειά του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τζάκσον δεν έχει δώσει τα γκολ που θα περίμεναν στο κλαμπ, ούτε φυσικά ο Στέρλινγκ και είναι προφανές ότι υπάρχει ανάγκη από έναν άνθρωπο που δεν θα το σκέφτεται δεύτερη φορά για να στείλει τη μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ο Γκιόκερες έχει αποδείξει ότι είναι αμείλικτος μπροστά από την αντίπαλη εστία και μέχρι το καλοκαίρι, το θέμα του μέλλοντός του θα έχει «φουντώσει» τρομερά…

Κώστας Ζάλιαρης