Ντοκού για το πέναλτι στον Μακ Άλιστερ: «Ανησύχησα όταν το τσέκαραν…» (vid)

Αν και προσπαθεί να υπερασπιστεί το μαρκάρισμά του και συνεχίζει να δηλώνει πως δεν θεωρεί ότι έκανε παράβαση, ο Ζερεμί Ντοκού παραδέχεται την αγωνία που τον κυρίευσε μέχρι ο ρέφερι του ντέρμπι της Σίτι με τη Λίβερπουλ ν’ αποφασίσει πως δεν υπήρχε πέναλτι στο υψωμένο του πόδι προς τον Αργεντινό.  



Ντοκού για το πέναλτι στον Μακ Άλιστερ: «Ανησύχησα όταν το τσέκαραν…» (vid)

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο μπορεί να δει αυτή τη φάση και να πει ότι δεν ήταν πέναλτι» είχε σχολιάσει ο Γιούργκεν Κλοπ.

Κι όμως, πέρα από τους οπαδούς της Σίτι, ο Ζερεμί Ντοκού είναι από εκείνους που θεωρούν ότι δεν έκανε κάτι αντικανονικό όταν σήκωσε το πόδι στο ύψος των πλευρών του Μακ Άλιστερ για να διώξει την μπάλα, στα τελευταία δευτερόλεπτα του ισόπαλου (1-1) ντέρμπι στο «Άνφιλντ».

«Δεν είναι πέναλτι για εμένα. Ναι θα μπορούσα να έχω αντιμετωπίσει διαφορετικά τη φάση και είχε αρκετό ρίσκο η κίνησή μου, αλλά θεωρώ ότι δεν ήταν παράβαση. Ορισμένοι διαιτητές σίγουρα θα το έδιναν. Αλλά είμαι χαρούμενος που δεν δόθηκε. Ανησύχησα τη στιγμή που το τσέκαραν με τον VAR, αλλά τελικά όλα πήγαν καλά» είπε ο Ντοκού. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης