«Ο Αρτέτα στη Λίβερπουλ, είμαστε… δύο φορές η Άρσεναλ»: Η δήλωση που χώρισε το «Νησί» στη μέση!

Είναι δυνατόν ο Μικέλ Αρτέτα να αφήσει τη δουλειά του στην Άρσεναλ και να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ; Πιθανότατα… όχι. Αλλά η συζήτηση ξεκίνησε από έναν Άγγλο ρεπόρτερ, που δεν δίστασε να μπει στη διαδικασία σύγκρισης των δύο ομάδων!



«Ο Αρτέτα στη Λίβερπουλ, είμαστε… δύο φορές η Άρσεναλ»: Η δήλωση που χώρισε το «Νησί» στη μέση!

Τους τελευταίους του μήνες στη Λίβερπουλ βιώνει ο Γιούργκεν Κλοπ και όπως προφανώς γνωρίζετε, σε ολόκληρο το 2024, η βασικότερη συζήτηση που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ομάδας αφορά τον διάδοχό του.

Πολλοί έχουν ακουστεί, ο Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας, ο Αμορίμ και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Και προφανώς, εξαιρούνται όσοι εργάζονται στο Big 6 της Premier League, με εξαίρεση ίσως τον Άγγελο Ποστέκογλου, που έχει «παίξει» κατά καιρούς στα ρεπορτάζ της Λίβερπουλ.

Ήρθε όμως ένας δημοσιογράφος της Daily Star, ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ των «κόκκινων», να βάλει… φωτιά στο «Νησί». Και αυτό διότι συνέκρινε τη Λίβερπουλ με την Άρσεναλ, την ιστορία, τη νοοτροπία και τη δυναμική των δύο ομάδων, και πιστεύει πως ο Μικέλ Αρτέτα πρέπει να αφήσει τους «κανονιέρηδες» για την ομάδα του.

Θεωρεί πως η Λίβερπουλ είναι μεγαλύτερη ομάδα και πως αν το κάνει αυτό, αυτομάτως πράττει και ένα «step up» στην καριέρα του. Και όπως αντιλαμβάνεστε, η τοποθέτηση αυτή ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μία τεράστια συζήτηση στα social media!

Δημήτρης Μανάκος