Η Φόρεστ αποφάσισε: Κάνει έφεση στην αφαίρεση βαθμών!

Ακριβώς μια εβδομάδα μετά την επιβολή τιμωρίας και στη λήξη της διορίας που είχε στη διάθεσή της, η Νότιγχαμ Φόρεστ γνωστοποίησε πως θα κάνει έφεση στην τιμωρία της αφαίρεσης βαθμών που της επιβλήθηκε!  



Η Φόρεστ αποφάσισε: Κάνει έφεση στην αφαίρεση βαθμών!

Η ομάδα του Νούνο Σάντο από την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε στη ζώνη του υποβιβασμού της Πρέμιερ Λιγκ, εκεί απ' όπου βγήκε η Λούτον, αφού, επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών από τη φετινή συγκομιδή του συλλόγου του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η Φόρεστ είχε διορία 7 ημερών για να γνωστοποιήσει αν θα εναντιωθεί στην απόφαση που βγήκε για την παράβαση στους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας και τελικά το έπραξε, αποφασίζοντας να κάνει έφεση στην τιμωρία.

Όπως αναφέρουν στην ομάδα και ισχυρίζεται η έγκυρη ιστοσελίδα theAthletic, θεωρούν πως υπάρχει αδικία σε ό,τι αφορά στα όρια των απωλειών.

Μάλιστα, τονίζεται υπάρχουν παραδείγματα όπως αυτά των Φούλαμ και Μπόρνμουθ που αποτελούν υποθέσεις κατά τις οποίες τα κλαμπ ευνοήθηκαν από τα χρήματα του υποβιβασμού που είχαν εξασφαλίσει όταν είχαν πέσει στην Τσάμπιονσιπ στο πρόσφατο παρελθόν.

Κώστας Ζάλιαρης