Το «update» στην κατάσταση του Γουόκερ: «Αινιγματική» απάντηση του Σάουθγκεϊτ!

Δεν βγαίνει συχνά αλλαγή, ανησύχησε τη Μάντσεστερ Σίτι και τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Και προς το παρόν, ουδείς μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για τον τραυματισμό του Κάιλ Γουόκερ, όπως ξεκαθάρισε και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ!



Το «update» στην κατάσταση του Γουόκερ: «Αινιγματική» απάντηση του Σάουθγκεϊτ!

Ουδείς μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να πει με σιγουριά ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος βγήκε αναγκαστική αλλαγή στη φιλική ήττα της Αγγλίας από την Βραζιλία.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει, έπιανε τον οπίσθιο μηριαίο και προφανώς αντικαταστάθηκε άμεσα, στο πρώτο 20άλεπτο της αναμέτρησης.

Ωστόσο, μία ημέρα μετά, δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο «update», αναφορικά με την κατάσταση του μπακ της Μάντσεστερ Σίτι, ενόψει της κομβικής αναμέτρησης της 31ης Μαρτίου, ανάμεσα στους «πολίτες» και την Άρσεναλ.

Η απάντηση μάλιστα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σχετικά με το αν υπάρχει κάποιο νέο, ενόψει και της φιλικής συνάντησης με το Βέλγιο την Τρίτη, ήταν… αινιγματική.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα. Αισθάνεται κάτι, ούτως ή άλλως είναι ένας παίκτης που δεν βγαίνει εύκολα αλλαγή. Θα πρέπει να περιμένουμε και να μάθουμε τις επόμενες ημέρες», ήταν τα λόγια του!

Δημήτρης Μανάκος