«Εμφύλιος» στη Σίτι με Πεπ και Κανσέλο; «Εγώ δεν είπα ποτέ ψέματα, είναι πιο… δυνατός από εμένα!»

Είναι δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα, θέλει να μείνει εκεί και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ακόμη και αν στην… τακτική του, συμπεριλαμβάνεται και το να στραφεί κόντρα στον Πεπ Γκουαρδιόλα, διαφωνώντας ανοιχτά με κάτι που είχε ειπωθεί προ διετίας!



«Εμφύλιος» στη Σίτι με Πεπ και Κανσέλο; «Εγώ δεν είπα ποτέ ψέματα, είναι πιο… δυνατός από εμένα!»

Μία μεγάλη συνέντευξη του Ζοάο Κανσέλο στην A Bola φαίνεται πως έχει προκαλέσει «σεισμό» στη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο έμπειρος μπακ δεν δίστασε να αναφερθεί στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πως αφότου εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του να μείνει στην Μπαρτσελόνα και να κατακτήσει τίτλους μαζί της, επισήμανε πως όσα έχουν ειπωθεί για αυτόν από τον τέως προπονητή του, δεν ισχύουν.

Τι είχε ειπωθεί όμως; Πριν από μία διετία, ο Καταλανός coach είχε ξεκαθαρίσει πως ο βασικότερος λόγος που δεν παίζει ο Ζοάο Κανσέλο και αναχωρεί για την Μπάγερν Μονάχου είναι ο χαρακτήρας του. Δεν συμβιβάζεται με το να κάθεται στον πάγκο, θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από συμπαίκτες του.

Ο Κανσέλο όμως, θέλησε να τοποθετηθεί και να ξεκαθαρίσει πως αυτό δεν ισχύει. Είπε πως όλοι θυμούνται αυτή τη δήλωση επειδή προέκυψε από τον Πεπ και πως αυτός έχει μεγαλύτερη… δύναμη από τον ίδιο, όταν μιλά. Είπε πως ο εκείνος δεν λέει… ψέματα και πως θέλει να αποσαφηνιστεί η αλήθεια!

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ζοάο Κανσέλο στην A Bola:

«Όλοι θυμούνται αυτή τη δήλωση, επειδή το είπε ο Γκουαρδιόλα και έχει μεγαλύτερη δύναμη από εμένα, όταν λέει κάτι. Θέλω όμως να ξέρω πως εγώ λέω την αλήθεια. Δεν είπα ποτέ ψέματα. Δεν ένιωσα ποτέ καλύτερος από κάποιον συμπαίκτη μου. Αυτή όμως, ήταν η άποψή του!»

Δημήτρης Μανάκος