Μακάρι όλοι να βλέπαμε το ποδόσφαιρο τόσο ρομαντικά, όσο αυτός ο παππούς οπαδός της Ρεάλ (vid)

Στιγμές. Όπως στη ζωή, έτσι είναι και στο ποδόσφαιρο. Κάποιες μεγάλες βραδιές που μένουν αναλλοίωτες στη μνήμη όλων. Ένας ηλικιωμένος οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης με τα δάκρυά του στη θέα όλων εκείνων που θαύμαζε στο παρελθόν με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, μας δείχνουν γιατί πραγματικά θα αγαπάμε αυτό που είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα.  



Μακάρι όλοι να βλέπαμε το ποδόσφαιρο τόσο ρομαντικά, όσο αυτός ο παππούς οπαδός της Ρεάλ (vid)

Οι εικόνες σπουδαίων παικτών να προσφέρουν προσπάθειες και συναισθήματα. Και όταν ομορφαίνουν τόσο πολύ το ποδόσφαιρο, τότε πραγματικά γίνονται θρύλοι. Στη συνείδηση όλων. Όχι μονάχα σ' εκείνη των υποστηρικτών της ομάδας με της οποίας το όνομα συνδέθηκε περισσότερο τ' όνομά τους.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι θρύλοι της Ρεάλ κοντραρίστηκαν μ' εκείνους της Πόρτο και όλες οι αναμνήσεις που «ξύπνησαν» από την παρουσία τόσων αστέρων στο χορτάρι, προκάλεσαν μερικά από τα πιο ευτυχισμένα flashbacks. Ο Ζιντάν, ο Κασίγιας, ο Ραούλ, ο Ζέεντορφ, ο Φίγκο, ο Ρομπέρτο Κάρλος και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες, το χάρηκαν και μαζί τους, το χάρηκε και ο κόσμος.

Ένας ηλικιωμένος οπαδός της Ρεάλ, που φυσικά έχει ζήσει και τα μεγαλεία του συλλόγου αρκετά πριν από τους προαναφερθέντες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα...

Κι αυτά τα δάκρυα, είναι μια από τις πιο όμορφες ποδοσφαιρικές εικόνες. Γιατί το ποδόσφαιρο είναι συναισθήματα. Και είναι τρομερά ρομαντικό. Και οφείλουμε να το διατηρήσουμε όλοι έτσι στις ψυχές μας...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης