Αδιανόητος Μέινο, δεν «μάσησε» ούτε απέναντι στη Βραζιλία (vid)

Αυτό το παιδί μάς κάνει όλους ν' απορούμε που είναι μόλις 18 ετών και παίζει τόσο συγκροτημένα και εντυπωσιακά για την ηλικία του. Ο Κόμπι Μέινο έδειξε και στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα ανδρών της Αγγλίας απέναντι στη Βραζιλία, γιατί είναι ένα παιδί που μπορεί ν' αφήσει εποχή.  



Αδιανόητος Μέινο, δεν «μάσησε» ούτε απέναντι στη Βραζιλία (vid)

Ο νεαρός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να το ξανασκεφτεί και να τον καλέσει, έστω και τελευταία στιγμή, για τα φιλικά με τη Βραζιλία και το Βέλγιο.

Πρόκειται για την πρώτη του κλήση σε επίπεδο ανδρών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Το βράδυ του Σαββάτου μπροστά στην οικογένειά του στο «Γουέμπλεϊ» έκανε ντεμπούτο απέναντι στη «σελεσάο». Και συνέχισε... από εκεί που το άφησε με τη Γιουνάιτεντ.

Ο μικρός έχει απίστευτο θράσσος. Απίστευτα μυαλωμένη κίνηση με τη μπάλα στα πόδια και βγάζει τέτοια άνεση στο χορτάρι που είναι ν' απορεί κανείς.

Υπενθυμίζουμε. Είναι παιδί 18 ετών. Και μπαίνει στις «μάχες» με τέτοια όρεξη και τέτοια αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτό του, που μόνο θαυμασμό προκαλεί.

Έπαξε για ένα 15λεπτο κόντρα στους Βραζιλιάνους και έκανε τον κόσμο στο αγγλικό ποδόσφαιρο να συνεχίσει να μιλά για εκείνον...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης