Δάκρυσε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον με το μήνυμα του Χάργκριβς: «Εσύ με πίστεψες... » (vid)

Οι παλαίμαχοι διεθνείς της Αγγλίας έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης στον Σβεν Γκόραν Έρικσον, τον οποίο όμως άγγιξε περισσότερο η αναφορά του Όουεν Χάργκριβς. Βουρκωμένος ο άλλοτε μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συγκίνησε τον Σουηδό πρώην προπονητή με όσα του είπε. 



Δάκρυσε ο Σβεν Γκόραν Έρικσον με το μήνυμα του Χάργκριβς: «Εσύ με πίστεψες... » (vid)

Ο Έρικσον λίγο πριν βρεθεί στο «Άνφιλντ» για το φιλικό των παλαιμάχων και αναλάβει τους legends της Λίβερπουλ μετά την υπέροχη πρόταση που του έκανε το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ, δέχθηκε μηνύματα από τους Άγγλους διεθνείς με τους οποίους συνεργάστηκε στο πέρασμά του από τον πάγκο των «τριών λιονταριών». 

Μην ξεχνάμε, φυσικά, πως ήταν ο πρώτος ξένος ομοσπονδιακός κόουτς της Αγγλίας και οδήγησε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τρεις διαδοχικές φορές σε προημιτελικά μεγάλων διοργανώσεων (Μουντιάλ 2002, 2006 και Euro 2004)! 

Οι Τζο Κόουλ, Μάικλ Όουεν, Πολ Σκόουλς, Στίβεν Τζέραρντ και Γκάρι Νέβιλ έστειλαν τα μηνύματά τους στον Έρικσον, ο οποίος όμως συγκινήθηκε τρομερά από τον Χάργκριβς. Ο τελευταίος αισθάνεται αιώνια ευγνωμοσύνη προς τον πρώην προπονητή του, αφού τον πίστεψε όταν έβλεπε πως ο υπόλοιπος κόσμος του γύριζε την πλάτη...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης