Ο Τόρες «ζεστάθηκε» με... γκολάρες σε προπόνηση πριν από το φιλικό των legends του παρελθόντος (vid)

Ο ενθουσιασμός του που θα φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ μετά από 9 χρόνια δεν κρύβεται! Ο Φερνάντο Τόρες προετοιμάστηκε για το φιλικό των Legends του παρελθόντος σκοράροντας με εκπληκτικό τρόπο στην προπόνηση που έκαναν οι παλαίμαχοι το απόγευμα της Παρασκευής! 



Ο Τόρες «ζεστάθηκε» με... γκολάρες σε προπόνηση πριν από το φιλικό των legends του παρελθόντος (vid)

Ο Ισπανός θρύλος των «κόκκινων» άφησε για λίγο τις προπονήσεις μποξ με την κόκκινη φανέλα και έβαλε πάλι τη στολή της Λίβερπουλ για να προετοιμαστεί για το Σαββατιάτικο (23/03) φιλικό παιχνίδι που θα είναι τρομερά ιδιαίτερο. 

Δεν αφορά μονάχα στους ποδοσφαιριστές που τίμησαν με το παραπάνω το κλαμπ του λιμανιού στο παρελθόν, αλλά θα έχει να κάνει και με την φοβερή κίνηση της Λίβερπουλ να καλέσει ως κόουτς των δικών της παλαιμάχων, τον Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο Σουηδός θα δει τ' όνειρό του να παίρνει σάρκα και οστά, με την ελπίδα όλων ν' αποτελέσει κι αυτό μια μεγάλη βοήθεια στην πιο σκληρή μάχη που δίνει, έχοντας διαγνωστεί με τερματικό στάδιο καρκίνου...

Ο Φερνάντο Τόρες, λοιπόν, είχε κέφια στην προπόνηση της Παρασκευής και τα γκολ που σημείωσε ήταν το ένα καλύτερο απ' το άλλο! Και το χαμόγελό του, φανέρωνε τη μεγάλη του χαρά που ξαναβρέθηκε ανάμεσα σε φίλους και σε περιβάλλον... γεμάτο κόκκινη αγάπη. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης