Η Ρέξαμ θέλει να… τρελάνει ξανά την Αγγλία: Ζητά με μεταγραφή παίκτη από την Άρσεναλ!

«Τρελή» ομάδα η Ρέξαμ, τεράστιες φιλοδοξίες, σύνολο χωρίς «ταβάνι», με έναν πρόεδρο που δεν επηρεάζεται από κατηγορίες… Και για τον λόγο αυτόν, οι Ουαλοί ζητούν παίκτη της Άρσεναλ με κανονική μεταγραφή!



Η Ρέξαμ θέλει να… τρελάνει ξανά την Αγγλία: Ζητά με μεταγραφή παίκτη από την Άρσεναλ!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ομάδες της League Two. Αυτό είναι δεδομένο. Ανέβηκε πέρυσι στις επαγγελματικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά από έναν απίθανο, ποδοσφαιρικό «μαραθώνιο» με τη Νοτς Κάουντι.

Έβαλε ως στόχο να περάσει… άμεσα στη League One, είναι εξαιρετική φέτος, βρίσκεται στις θέσεις της ανόδου. Ο λόγος φυσικά για τη Ρέξαμ, η οποία με «όπλο» την έδρα της, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί ξεκάθαρα την επιστροφή στην 3η τη τάξει Λίγκα του «Νησιού».

Το ρόστερ της είναι ακριβό, αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον Ράιαν Ρέινολντς και τον Ρομπ Μακέλενεϊ, έκανε τον Μπεν Φόστερ να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έπεισε τον Στίβεν Φλέτσερ να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της. Και τώρα, θέλει να «τρελάνει» ξανά την Αγγλία, ζητώντας με μεταγραφή τον Άρθουρ Οκονκούο από την Άρσεναλ.

Πρόκειται για τον νεαρό γκολκίπερ των «κανονιέρηδων», ο οποίος φορά φέτος τη φανέλα της, με τη μορφή δανεισμού. Και δεν είναι απλά εξαιρετικός, αλλά ο καλύτερος γκολκίπερ της κατηγορίας, έχοντας δεχθεί 25 γκολ σε 28 παιχνίδια, μετρώντας και 11 clean sheets.

Το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ «εκπνέει» και παρότι τον θέλουν ομάδες από την Championship, η Ρέξαμ επιχειρεί να τον κάνει μόνιμα δικό της. Και γιατί να μην το καταφέρει;

Δημήτρης Μανάκος