Μπέκαμ για Μέσι: «Έκλαιγα για τη μεταγραφή και η Βικτόρια ρωτούσε… ποιος πέθανε»! (vid)

Ένα στόρι που είχε διάρκεια… πέντε χρόνια! Τόσο πολύ κυνήγησε ο Μπέκαμ τον Λιονέλ Μέσι! Και έκανε υπομονή μέχρι ο Αργεντινός να αισθανθεί ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μετακινηθεί στο Μαϊάμι. «Έκλαιγα μόλις είδα το κινητό και η Βικτόρια δίπλα ρώτησε “ποιος πέθανε;”» αποκάλυψε ο «Μπεκς» στον Τζέιμς Κορντέν!  



Μπέκαμ για Μέσι: «Έκλαιγα για τη μεταγραφή και η Βικτόρια ρωτούσε… ποιος πέθανε»! (vid)

Ο Άγγλος σούπερ σταρ και εκ των μεγάλων αφεντικών της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε στον δημοφιλή παρουσιαστή και πολύ καλό του φίλο, το στόρι της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Αργεντινός, από τη μέρα που πάτησε το πόδι του στην ομάδα του MLS, το καλοκαίρι του 2023, έχει αλλάξει το επίπεδο του αμερικανικού συλλόγου. Κι όμως, ο Μπέκαμ χρειάστηκε να κάνει μεγάλη υπομονή.

«Πέντε χρόνια πριν είχαμε βρει τον πατέρα του και του είχα πει πως θέλω όταν ο Λίο αισθανθεί έτοιμος, να παίξει για την ομάδα μου» ανέφερε ο Μπέκαμ στον Κορντέν, εξιστορώντας τη στιγμή που η μεταγραφή πλέον είχε κλείσει.

«Κοιμόμασταν, το κινητό χτυπούσε συνεχώς και η Βικτόρια μου έλεγε να το κλείσω. Σηκώνομαι, βάζω τα γυαλιά, διαβάζω ότι ο Μέσι έκλεισε και βάζω τα κλάματα. Η Βικτόρια με ρωτούσε “τι έγινε, ποιος πέθανε;”» είπε μεταξύ άλλων ο «Μπεκς»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης