Αν ο Γκάλαγκερ ανανεώσει με την Τσέλσι, θα είναι η πιο «αρχηγική» παραμονή παίκτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Έχετε καταλάβει τι έχει βιώσει ο Κόνορ Γκάλαγκερ στην Τσέλσι, από το καλοκαίρι και έπειτα; Πόσα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, πόσο μεγάλη «αστάθεια» αναφορικά με το μέλλον; Και πλέον, οι Λονδρέζοι θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους!  



Αν ο Γκάλαγκερ ανανεώσει με την Τσέλσι, θα είναι η πιο «αρχηγική» παραμονή παίκτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Κόνορ Γκάλαχερ αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την ιδιαίτερη διαχείριση του ρόστερ που λαμβάνει χώρα στους Λονδρέζους…

Πριν από οκτώ μήνες, «άφηνε» την Τσέλσι για τη Γουέστ Χαμ ή την Τότεναμ και 60 ημέρες μετά ήταν αρχηγός της.

Είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που δεν έχουν λογική. Πώς γίνεται να κάνεις αρχηγό σου έναν ποδοσφαιριστή που δεν θες ιδιαίτερα να είναι στο ρόστερ σου; Και όμως, η Τσέλσι του Τοντ Μποέλι το έκανε και αυτό.

Τι θέλουμε να πούμε; Ήταν 23 Ιουλίου του 2023, όταν το «The Athletic» επισήμανε πως οι Λονδρέζοι είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Κόνορ Γκάλαγκερ, με τις δύο ομάδες του Λονδίνου να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Αυτός ήθελε να μείνει. Αρνήθηκε να πάρει μεταγραφή, θέλησε να παλέψει για την θέση του. Ήταν θετικός στο πρώτο μισό της σεζόν, αλλά οι φήμες προέκυψαν και πάλι τον Ιανουάριο. Αρκετοί συζήτησαν ακόμη και για δανεισμό, ενώ το ενδιαφέρον της Τότεναμ έμοιαζε να μην έχει «ξεθωριάσει» ποτέ.

Ακόμη και έτσι όμως, ο Γκάλαγκερ δεν επηρεάστηκε. Συνέχισε να προσπαθεί, έφτασε στις 26 συμμετοχές στην Premier League, μετρά δύο γκολ, πέντε ασίστ, ενώ έχει συμβάλλει τα μέγιστα και στην πορεία της ομάδας του σε Κύπελλο Αγγλίας και Λιγκ Καπ.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχει πειστεί στον απόλυτο βαθμό από τις δυνατότητές του και λέγεται πως έχει μεταφέρει στη διοίκηση της ομάδας, την επιθυμία του να παραμείνει ο Γκάλαγκερ στο ρόστερ της. Μόνο που πλέον, δεν υπάρχει κάτι που να είναι στα «χέρια» των Λονδρέζων. Αυτός αποφασίζει. Και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει, μετά την εξαιρετική σεζόν που έχει πραγματοποιήσει!

Δημήτρης Μανάκος