Σειρά της Λέστερ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών... από τη νέα σεζόν!

Η Λέστερ έγινε ακόμα μια από την... παρέα που κατηγορείται επίσημα για παραβάσεις στους κανονισμούς κερδοφορίας και βιωσιμότητας της Πρέμιερ! Αντιδρά η ομάδα, πάει για την επόμενη σεζόν η πιθανή τιμωρία, εφόσον εξασφαλιστεί η άνοδος.   



Σειρά της Λέστερ: Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών... από τη νέα σεζόν!

Οι «αλεπούδες» μετά τις Έβερτον και Νότιγχαμ Φόρεστ (η Σίτι με τις 115 παραβάσεις είναι από μόνη της μια ειδική υπόθεση) γίνονται ακόμα ένας σύλλογος που ενημερώνεται πως η Πρέμιερ εντόπισε στοιχεία που δεν της άρεσαν σε ότι αφορά στους κανονισμούς βιωσιμότητας και κερδοφορίας.

Επιπλέον, η Λίγκα τονίζει ότι δεν έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία που απαίτησε.

Η Λέστερ αντέδρασε άμεσα και μάλιστα τόνισε πως εκπλήσσεται από το timing της απόφασης αυτής από την Πρέμιερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν βρίσκεται εκεί τη φετινή περίοδο. Βέβαια, ο έλεγχος που διενεργήθηκε αφορούσε στις τρεις τελευταίες σεζόν μέχρι και το 2022-2023, όταν η ομάδα υποβιβάστηκε.

Η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος παρέπεμψε τις «αλεπούδες» στην ανεξάρτητη Επιτροπή από την οποία θα βγει η ετυμηγορία.

Αυτή, αν τελικά επιβληθεί και σε αυτήν την περίπτωση αφαίρεση βαθμών, θα αφορά στην επόμενη αγωνιστική περίοδο. Φυσικά, αν κι εφόσον η Λέστερ θα έχει επιστρέψει στην Πρέμιερ.

Κώστας Ζάλιαρης