Οι διεθνείς «ψηφίζουν» Σάουθγκεϊτ: «Τον θέλουμε μαζί μας»

Μέσα στη γενικότερη κουβέντα για το μέλλον του Σάουθγκεϊτ στην εθνική Αγγλίας και τις πιθανότητες ν’ αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Χάρι Μαγκουάιρ ξεκαθαρίζει πως οι διεθνείς θέλουν την παραμονή του ομοσπονδιακού κόουτς στο πόστο του. «Ό,τι έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια είναι δική του δουλειά» είπε ο έμπειρος στόπερ.  



Οι διεθνείς «ψηφίζουν» Σάουθγκεϊτ: «Τον θέλουμε μαζί μας»

Το συμβόλαιο του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με την FA ολοκληρώνεται στο φινάλε του 2024 κι όχι μετά το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο Νησί συνδέει τ’ όνομα του κόουτς των «τριών λιονταριών» με τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Ο Χάρι Μαγκουάιρ τοποθετήθηκε επί του θέματος ενόψει και των φιλικών αναμετρήσεων της Αγγλίας με τη Βραζιλία και το Βέλγιο και σχολίασε:

«Ναι, τον θέλουμε να μείνει. Εγώ προσωπικά έχω εξαιρετική σχέση μαζί του, αλλά νομίζω πως γενικότερα η επιτυχία και η εξέλιξη που έχουμε σημειώσει τα τελευταία χρόνια είναι δικό του έργο. Τώρα απλά ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα ένα τρόπαιο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά το Euro, αλλά ξέρω ότι από την πρώτη μέρα της θητείας του έχει παίξει τεράστιο ρόλο σε όσα έχουμε καταφέρει. Αν είναι εκείνος ο ιδανικός για να πετύχουμε, τότε τον θέλουμε να μείνει μαζί μας».

Κώστας Ζάλιαρης