Ποιος χρειάζεται τον Κίμιχ; Πέντε ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν, Λίβερπουλ και Άρσεναλ «ρώτησαν»!

Δεν δέχεται να ανανεώσει με την Μπάγερν Μονάχου ο Τζόσουα Κίμιχ, πέντε ομάδες στο παιχνίδι της απόκτησής του. Μοιάζει «ζεστό» το ενδιαφέρον των Λίβερπουλ και Άρσεναλ, τον «κυνηγά» από το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα!



Ποιος χρειάζεται τον Κίμιχ; Πέντε ευρωπαϊκές ομάδες τον θέλουν, Λίβερπουλ και Άρσεναλ «ρώτησαν»!

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η ζήτηση που υπάρχει για τον Τζόσουα Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου, με τον 29άχρονο «πολυθεσίτη» να μην παρουσιάζεται πρόθυμος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς.

«Δένεται» μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος με την πτωτική πορεία της ομάδας του, με συνέπεια να έχει απορρίψει την πρόταση της ανανέωσης που του έχει κατατεθεί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν πληροφορηθεί για την εν λόγω εξέλιξη, με τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ να συμπεριλαμβάνονται σε αυτές. Φημολογείται πως οι δύο τελευταίες έχουν… ρωτήσει για την τιμή του Γερμανού χαφ, ο οποίος μετρά 20 παιχνίδια φέτος, ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Οι άλλες δύο είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να ασχολούνται μαζί του από το καλοκαίρι. Μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης, η οποία φυσικά συνδέεται και με μία ενδεχόμενη μετακίνηση του Ζοάο Παλίνια στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία έφτασε μία «ανάσα» από την ολοκλήρωσή της το καλοκαίρι!

 

 

Δημήτρης Μανάκος